Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Nyt liv i Træløberen: Nu er caféen åben for kunder

Tirsdag bød caféen primært på smagsprøver på blandt andet smoothies, juice, burritos og jordskokkesuppe med kalkunbacon-drys. Men fra onsdag er hele menuen tilgængelig i caféen. Foto: Annelene Petersen

Nyt liv i Træløberen: Nu er caféen åben for kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der igen liv i Træløberen på Østervold. Tirsdag eftermiddag åbnede Café Fresh Habits nemlig dørene op for kunder for første gang.

Randers: Duften af jordskokkesuppe blandede sig med duften af ny maling, da café Fresh Habits tirsdag klokken 13 for første gang åbnede dørene op for kunder i Træløberen på Østervold.

I køkkenet stod 23-årige Patrich Bach, den ene af de to forpagtere, i færd med at hakke og stege kalkunbacon til den suppe, der senere på dagen blev delt smagsprøver ud af til de fremmødte.

Og selvom det egentligt var planen, at caféen skulle åbne i starten af februar, var det med et bredt smil, at Patrick Bach så frem til dagens åbning.

- Vi tænkte, at vi kunne klare det det hele hurtigere, end vi kunne. Men der kom pludseligt mange små ting i sidste øjeblik, der skulle ordnes. Og tilsmagningen af maden tog længere tid, end vi havde forventet. Faktisk er vi stadig i gang med at smage maden til. Så det vil være en stor hjælp for os, hvis folk, der kommer herind, giver os deres helt ærlige mening om maden, ros som ris, opfordrer Patrich Bach.

Østervold-beboere frygter uro fra Pitstop-gæster

Dejligt at komme i mål

Det var primært venner og familie, der ved en 13-tiden var mødt frem til åbningen af caféen. Blandt dem var 19-årige Signe Villemoes, Patrick Bachs halvsøster.

- Jeg synes, det er rigtigt fedt koncept. Det er ikke noget, vi har i Randers i forvejen. Så jeg er begejstret, fortalte den stolte og glade søster.

Også caféens anden forpagter, Martin Halvorsen, var i godt humør på dagen:

- Det er på mange måder ubeskriveligt. For vi har brugt så lang tid på det, at det til tider har virket som et endeløst projekt. Så det er dejligt, at vi er kommet hertil, sagde Martin Halvorsen, den anden del af makkerparret.

Esser i ærmet

På trods af et flot solskinsvejr ved åbningen var også den berygtede Østervold-vind mødt frem. Og med et snuptag fik den hevet så godt fat i et farverigt vindsejl, som de to forpagtere havde sat op, at det kortvarigt lettede fra sin plads og spærrede indgangen til caféen. Men selv ikke vinden kunne kue det nye forpagterpar, der hurtigt fik sat vindsejlet på plads igen.

- Vi har et par esser i ærmet, fortalte Martin Halvorsen med henvisning til et par spande med cement, som caféen bruger til at holde vindsejlet på plads.