Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kasper Honoré om street food: Vi har ikke travlt med at komme i gang

- Det er vigtigt, at vi koordinerer, så vi ikke kannibalisere på hinanden. Så vi skal snakke sammen i stedet for at konkurrere med hinanden, mener Kasper Honoré, der opfordrer til et samarbejde street food-markederne i mellem. Arkivfoto: Lars Rasborg

Kasper Honoré om street food: Vi har ikke travlt med at komme i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Kasper Honoré vækker nyheden om et street food-marked i midtbyen ikke bekymring. Tværtimod.

Randers: - Det lyder megafedt, lyder det fra Kasper Honoré over en knasende telefonforbindelse fra Amsterdam, hvor han i øjeblikket befinder sig på en mellemlanding, inden turen går videre til Los Angeles i USA.

Han ser et stort potentiale i et muligt samarbejde mellem et street food-marked i midtbyen og på Fabrikken, og ligesom Pia Nielsen fra eventbureaet Ask Why, der er initiativtager til street food-markedet i midtbyen, understreger han forskellighederne i de to koncepter.

- På Fabrikken har vi andre muligheder for at gøre andet og mere, end man kan i de lokaler, der er i midtbyen, da vi ikke er underlagt samme regler, der gør sig gældende derinde. Så det er vigtigt, at vi ikke spiller mod hinanden, men arbejder sammen. Og jeg ser en stor fordel i et samarbejde, hvor vi for eksempel kan vi udklække de nye talenter ude på Fabrikken, som så kan rykke ind til midtbyen og street food-markedet dér senere hen, siger han og tilføjer, at han kender til flere andre, der også har planer om lignende koncepter i Randers.

- Det er jo ikke et eksklusivt koncept, der kun fungere et sted, siger han.

Nyeste: Eventdirektør vil åbne street food i midtbyen

En anden tilgang

Mens Pia Nielsen indtil videre har et håb om at kunne åbne sit street food-marked til oktober, vil Kasper Honoré helst ikke ind på, hvornår Fabrikkens street food-marked kommer til at stå klar til at modtage kunder.

- Ved overhovedet at spørge om det får du det til at handle om konkurrence. Men vi har ikke et mål om at være firstmovers, vi vil være bestmovers. For firstmovers er som oftest de første til at dø ud. Så vi har ikke travlt med at komme i gang. Vi har en opgave med at få strikket det rigtige koncept sammen, der duer til Randers. For det koncept, der duer i Aarhus, hvor man sælger en fancy sandwich med slatten ost til 70 kroner, er ikke nødvendigvis det samme, der gør sig godt i Randers. Så vi er nødt til at have en anden tilgangsvinkel for at gøre det til en succes, siger Kasper Honoré.