Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Randers får kæmpe Kina-restaurant

Ai Fang Lin - indehaver af byens nyeste og største Kina-restaurant, hvor man også kan få frisklavet sushi og mongolian barbecue. Foto: Richard Sylvestersen.
Foto: Richard Sylvestersen

Randers får kæmpe Kina-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En imponerende stor og indbydende Kina-restaurant - Dragon City - er de seneste uger blevet indrettet i de store lokaler i Gudenåcentret, der tidligere har huset et fitnesscenter.

Hele 140 gæster kan der dækkes op til i det totalt ombyggede 465 kvadratmeter store lokale, der også har fået opbygget et skinnende flot nyt køkken med alt i teknik og moderne hjælpemidler.

Indehaver er 41-årige Ai Fang Lin, der kommer fra den københavnske restaurationsbranche, men nu har fået lyst til at prøve kræfter i det østjyske.

Dragon City hedder den ny restaurant, der ikke er en del af en kæde - selv om Ai Fang Lin fortæller, at navnet er ofte anvendt til kinesiske restauranter.

Midt i rummet mødes man af to kæmpemæssige buffet'er. En kold og en varm - med plads til hver 24 retter. Blandt de varme retter kan der blandt andet vælges mellem and, kylling, svine- og oksekød, forårsruller, ribben, kinarejer, blæksprutte m.m. Herudover er der en afdeling frisklavet sushi samt mongolian barbecue. Her kan gæsten vælge fire forskellige slags kød og forskellige saucer, aflevere det gennem et lille vindue til en kok, der sørger for tilberedningen.

Og skulle der stadig være appetit til overs, er der også dessert i form af frisk frugt, softice og kaffe. Og så har vi endda næsten glemt at nævne den specielle Peking-suppe, der kan vælges som forret fra buffet'en.

Den store kinesiske buffet vil blive introduceret for randrusianerne resten af marts måned for en specialpris på 98 kroner, hvorefter den vil kunne købes for 128 kroner mandag til torsdag. I weekenden stiger prisen med 20 kroner pr. person - børn under 12 dog til halv pris. Oven i handlen kan man også tilkøbe husets vin, øl og vand ad libitum.

Flere kokke, heriblandt en sushikok og en kok med ansvar for den mongolske barbecue, vil stå for tilberedningen af de mange retter og tilbehør.

Menukortet rummer ud over den store buffet også muligheden for en lang række take-away-menuer og buffet'er i alle prislag. Her kan også både vælges mellem kinesiske retter og sushi, Take away kan både leveres - eller man kan selv hente. Og restauranten tager også gerne imod selskaber.

Restauranten åbner første gang på onsdag den 14. marts.

Børn og rygere er også velkomne. Der er nemlig indrettet rum til begge grupper - altså hver for sig. Rygerne har deres egen rygekabine med stole og kraftig udsugning, mens børnene får indrettet et hygge- og tumle-områder med legesager.

»Jeg har valgt at lægge restauranten her på grund af den gode centrale beliggenhed - og så er der masser af parkerings-muligheder«, fortæller Ai Fang Lin, der glæder sig til at byde randrusianerne velkommen til byens største Kina-restaurantlokale.

Til hverdage åbner restauranten klokken 14 - i weekenden klokken 12.

Man kan læse mere om byens nye store restaurant på