Alfa Romeo fintuner modellerne

Alfa Romeo Stelvio får nu sammen med Giulia en opgradering på dieselfronten, hvor den 180 hk motor stiger i ydelse, mens der kommer mere udstyr i den høje suv. Foto: Alfa Romeo

Alfa Romeo fintuner modellerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den høje Alfa Romeo Stelvio får nye motorer, mens Giulia-programmet vokser med den nye topmodel, Veloce TI.

En stribe ændringer. Sådan lyder oplægget fra Alfa Romeo, som har finpudset den høje Stelvio, der nu kommer med et opgraderet og udvidet motorprogram. Her er den mindste dieselvariant løftet fra 180 hk til 190 hk, hvor den 2,2-liters dieselmotor leverer et moment på 450 Nm.

Opgraderingen kommer i forbindelse med, at modellen er justeret til de nye Euro-normkrav, hvilket også omfatter, at motoren fungerer ved tilsætning af Adblue i brændstoffet.

Denne udgave af Stelvio kommer som altid med automatgear og træk på baghjulene.

Stelvio fås nu også med en 2,0-liters turbobenzimotor med 200 hk, der altid er parret med ottetrins automatgear og Q4-firehjulstræk, der konstant fordeler trækkraften mellem alle fire hjul.

Mere udstyr

Alfa Romeo giver udstyrsniveauet et løft for Edizione-niveauet i dieselversionen med 190 hk og i benzinudgaverne med 200 hk og 280 hk. Det betyder, at disse Stelvio modeller nu blandt andet har udstyr som stor integreret 8,8-tommer skærm, navigation, adaptiv fartpilot, xenon-forlygter, DAB-radio og Apple Carplay.

Samtidig har Stelvio over en kam mere udstyr end før. Modellen fås med firecylindrede benzinmotorer på 200 hk, 280 hk samt en V6-motor på 510 hk. De firecylindrede dieselmotorer er på nævnte 190 hk, men også en variant med 210 hk.

Giulia med historisk navn

Den velskabte Giulia kommer nu også i en Veloce TI-version, der er en ny topmodel og et alternativ til den heftige Quadrifoglio med 510 hk.

TI er en forkortelse af Turismo Internazionale og navnet på en motorsportsklasse. Hos Alfa Romeo er det også en udstyrsbetegnelse, som har været brugt siden 1950'erne og altid være hæftet på de mest sportslige og veludstyrerede versioner.

Veloce TI-modellen er med sine 280 hk og Q4-firehjulstræk også en kraftkarl. Den byder på udstyr som sorte aluminiumsfælge på 19 tommer, skifte-paddles i aluminium, kulfiber-beklædninger på instrumentbordet, læderbeklædt instrumentbord, oplyst Alfa Romeo-logo i dørtrinslisterne og elsportssæder med læder/alcantara-indtræk.

En kulfiberpakke med hækspoiler og sideskørter i kulfiber kan bestilles som ekstraudstyr. Den 190 hk dieselmotor, som også kan fås i Stelvio, holder også sit indtog hos Giulia. Dermed omfatter programmet benzinmotorer på 180 hk, 200 hk og 510 hk samt dieselmotoren på 190 hk.

Alfa Romeo fintuner modellerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce