Kære læser. Fuldt betalende abonnenter får mere for pengene


Kære læser. Fuldt betalende abonnenter får mere for pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Chefredaktør Axel Præstmark
Lars Rasborg
Debat Kronik. 

Vores fuldt betalende abonnenter får mere for pengene end alle andre læsere. De får en papiravis leveret i deres postkasse eller gennem deres brevsprække sidst på natten eller først på morgenen. De får døgnet rundt vores nyheder og al anden journalistik leveret på nettet og mobilen. Og fra i år får de også eksklusive livearrangementer, hvor vi bringer vores abonnenter ind bag facaden på nogle af de mange spændende steder, vi beskriver i vores journalistik, og hvor vi bringer vores abonnenter i nærkontakt med nogle af de mange spændende mennesker, vi skriver om i vores medier.

Vi afprøvede arrangementsformen allerede sidste efterår, da vi bød vores abonnenter på et eksklusivt vælgermøde med kommunalvalgets fem kronjyske borgmesterkandidater. De gratis billetter blev revet væk på et øjeblik, og vores mødelokale i mediehuset i Nørregade var propfyldt en kold novemberfredag midt på eftermiddagen.

Lige nu byder vi vores abonnenter på noget helt andet, nemlig et virksomhedsbesøg med rundvisning på Fårup Betonindustri, som ved borgmesterens nytårskur 4. januar blev hædret med Randers Kommunes Erhvervspris 2018. Vi har nyhedsdækket kåringen i koncertsalen på Værket, og vi har lavet reportage fra virksomheden på Kærvej i Fårup. Nu giver vi 30 af vores abonnenter mulighed for selv at se og opleve det, de har læst om i vores medier forinden, og vi giver dem mulighed for at høre virksomhedens indehaver, Brian Knudsen, fortælle begejstret om firmaets fantastiske rejse gennem fire generationer. Det sker onsdag 21. februar klokken 19, hvor der er garanti for en god succeshistorie om en lokal virksomhed, der beskæftiger 90 medarbejdere, og som leverer betonelementer og sætter sit præg på store og spændende byggerier i hele landet, ikke mindst i Storkøbenhavn.

Fuldt betalende abonnenter kan bestille gratis billet via vores fordelsklub på internetadressen www.klubranders.dk. Det er muligt at bestille mere end én billet pr. abonnementsnummer. Mange har bestilt allerede, men der er stadig ledige pladser.

Vi håber i år at kunne byde vores fuldt betalende abonnenter på et eksklusivt læserarrangement hver anden måned, gerne oftere. Foruden vælgermøder og virksomhedsbesøg forestiller vi os arrangementer, hvor vores abonnenter møder spændende mennesker, som læsere normalt kun møder i medierne, og som læsere sjældent får mulighed for selv at stille spørgsmål.

Vi holder naturligvis nøje øje med de mange muligheder, der hver dag opstår i slipstrømmen af vores nyheder og al anden journalistik, men skulle du have gode ideer eller særlige ønsker om et specielt læserarrangement, hører vi meget gerne fra dig. Ligesom vi meget gerne hører fra dig, hvis du gerne vil have besøg af vores abonnenter på din spændende virksomhed. Vi er åbne overfor mange former for samarbejde. Lad os gerne høre fra dig. Og lad os gerne se hinanden noget mere, ikke kun i spalterne men også i virkelighedens verden ved vores nye livearrangementer, kun for fuldt betalende abonnenter.

På snarligt og glædeligt gensyn.

Kære læser. Fuldt betalende abonnenter får mere for pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce