Kære læser. Hjertelig velkommen på vores nye sider


Kære læser. Hjertelig velkommen på vores nye sider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Chefredaktør Axel Præstmark
Best of 2017 funny and strange
Debat Kronik. 

Hjertelig velkommen på vores nye sider med nyheder fra kommunerne rundt om Randers. Fra og med i dag styrker og sammenlægger vi vores oplandsdækning. Styrkelsen består i et større dækningsområde for Randers Amtsavis, således at vi fremover også bringer nyheder fra Bjerringbro, hvor hundredvis af kronjyder og djurslændinge har deres daglige gang på pumpefabrikken. Sammenlægningen består i et fleksibelt antal oplandssider, hvor kommunerne rundt om Randers er fælles om spaltepladsen, og hvor vi får bedre muligheder for at prioritere vores vigtigste nyheder.

Vi gør med andre ord op med en millimeterdemokratisk pladsfordeling, hvor hver kommune har nøjagtig lige meget plads hver eneste dag, hvad enten der er store begivenheder i kommunen eller ej. Vi griber i stedet muligheden for at bruge ekstra plads på den ene kommune den ene dag, den anden kommune den næste dag. På den lange bane vil det sikkert vise sig, at pladsfordelingen bliver nogenlunde ligelig. Og allerede på den korte bane vil det helt sikkert vise sig, at vi laver en avis, hvis nyheder er skarpere prioriteret, og hvor væsentlighed og vedkommenhed spiller en endnu større rolle end hidtil.

Vi samarbejder med vores Jysk Fynske søsteraviser i Viborg og Aarhus om dækningen af det vestlige Viborg, altså Bjerringbro, og om dækningen af det sydlige Favrskov og det sydlige Djursland. Det giver god mening. Vores læsere får god journalistik fra vores søsteraviser, og deres læsere får god journalistik fra os. Det nordlige Favrskov og det nordlige Djursland samt Mariagerfjord dækker vi selv. Vores nøglemedarbejder på den opgave er journalist Pia Pagaard Møller Madsen. Hos hende er opgaven i gode hænder. Det samme er vores læsere og kilder. Kontakt meget gerne Pia med nyheder af enhver art. Hvis ikke hun skriver dem selv, er der andre, der gør det. Vi kan ikke love at skrive store artikler om alle henvendelser. Men vi er interesseret i både stort og småt. Og der er næsten ikke noget, der er så småt, at vi ikke kan skrive en lille note.

Det eneste, vi med sikkerhed ikke kan skrive om, er det, vi ikke ved noget om. Og derfor er det vigtigt, at vores læsere hjælper os og husker at fortælle os, hvad der foregår i det dækningsområde, der nu er blevet endnu større. Vores læsere er vores øjne og ører i alle afkroge af Kronjylland og Djursland. Vi er dybt afhængige af vores læsere - ikke blot som læsere men også som kilder. Lad os hjælpe hinanden med at lave verdens bedste avis om Kronjylland og Djursland. Jo mere vores læsere fortæller os, des bedre avis kan vi lave.

Vi har alle en interesse i at passe godt på den egn, vi elsker at være en del af. Vi er alle nærdemokratiets og lokalsamfundets vogtere. Vi er alle den svages og den lille mands beskyttere. Vi er alle københavneriets kritikere. Og i den sammenhæng er den bedste mulige lokalavis et vigtigt våben.

Hjertelig velkommen på vores nye sider.

Kære læser. Hjertelig velkommen på vores nye sider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce