Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ny nordisk mad popper op for 3. gang


Ny nordisk mad popper op for 3. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norevent er navnet på 26-årige Kevin Pindstrup Jensens Noma-inspirerede catering-firma, der både leverer gourmet-mad ud af huset og nu for 3. år i træk popper op som et populært restaurant-indslag i Randers Ugen midt i august.

Private dining, mad til firma-arrangementer, gastrokurser - samt leverandør af kvalitets-catering, baseret på det nye nordiske køkkens bedste råvarer - og gerne hentet af kokken selv rundt omkring i den kronjyske natur.

Det er konceptet bag Norevent, det randrusianske tre år gamle gourmet-mad firma, drevet af den kun 26-årige udlærte kok Kevin Pindstrup Nielsen i nogle tidligere slagter-lokaler på Nyvangsvej i Randers.

Kevins unge alder til trods har han allerede et imponerende CV. Udlært på Hotel Randers, kok og souschef på Fladbro Kro, en lignende stilling på Kählers restaurant i Tivoli - samt fire måneders ophold på et fransk skisted, hvor der blev tid til både snowboarding og arbejde ved de lokale kødgryder.

Lokalt har han gennem årene markeret sig med sin gourmet-catering, hvilket både en lang række firmaer, men også private har høstet glæde af - uanset om der stod VIP-arrangement, konfirmation, bryllup eller anden familiefest på invitationen.

Norevents fokus-områder kan sammenfattes således:

 

1
Kevin Pindstrup Nielsen, manden bag det nordiske kvalitets-catering firma Norevent i Randers.

Ikke noget med traditionel suppe, steg og is-koncept. Inspireret af københavnske Noma produceres lækkerier ud fra råvarer, der ikke lige kan findes i det lokale supermarked.  Konceptet bygger gerne på den danske røgetradition med laks, nødder, bacon og ost

 

2

Kevin drager gerne selv ud i naturen på jagt efter sæsonens anderledes danske råvarer. Det kan være den efterhånden velkendte danske "citrusfrugt" havtorn, der vokser ved kysterne  - eller sæsonens svampe og vilde urter.

 

3

Maden skal tage sig ud, være en lækkerbisken for øjet og gerne anrettet med et anderledes pift. Det kan være suppe i reagensglas, eller en dessert, vedlagt en lille sprøjte med havtornjuice, som gæsten selv skal dryppe over retten. Kevin foretrækker i øvrigt selv at tage med ud til kundens arrangement og således selv stå for anretning og præsentation.

 

4

Norevent har gennem deltagelse i flere - blandt andet humanitære, lokale arrangementer - samt brugen af de sociale medier, deltagelse i auktioner m.m. formået at markere sig som et spændende alternativ til de mere traditionelle udbydere af take-away både lokalt, men også ved arrangementer i andre egne af landet.

 

5

Et oplagt sted at poppe-up med den lokale gourmet-catering er for Kevin Pindstrup Nielsen blevet Randers Ugen, hvor han i år for 3. gang tager kokkehuen på og med en række hjælpere skaber en anderledes kulinarisk oplevelse fire aftener i uge 33.