Byrådspolitiker fylder 30

Kasper Fuhr. Foto: Lars Rasborg

Byrådspolitiker fylder 30

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem for Velfærdslisten Kasper Fuhr Christensen fylder fredag 14. september 30 år.

Kasper Fuhr, som han kaldes i daglig tale, har været medlem af Randers Byråd siden 2010, hvor han blev valgt ind som yngste medlem. Først for SF, som han senere forlod, derefter for Velfærdslisten i 2014 og 2017.

Han var i perioden 2010-13 formand for miljø- og teknikudvalget og fra 1. januar 2014 formand for socialudvalget i Randers Kommune, indtil et byrådsflertal bestående af Venstre og Dansk Folkeparti halvandet år senere ændrede den kommunale styrelsesvedtægt og fratog Kasper Fuhr posten. Det samme skete for Bjarne Overmark fra Beboerlisten og den konservative Daniel Madié.

Det fyrede trekløver lagde sag an mod Randers Kommune og vandt den i retten i april i år.

Sagen gjorde Kasper Fuhrs navn kendt landet over og Randers Byråd berygtet som en boksering, hvor den nu afgåede Venstre-borgmester Claus Omann Jensen på skift var i verbalt slagsmål med Fuhr og Overmark.

Kasper Fuhr blev valgt til Randers Byråd for tredje gang i 2017 og sidder nu i socialudvalget og beskæftigelsesudvalget.

Privat bor Kasper Fuhr i en lejlighed på adressen Vestervold 17, 5. sal, i det centrale Randers sammen med sin kæreste. Hun arbejder som socialrådgiver i Aalborg Kommune. Han er far til sønnen Axel Viggo på ni år.

Kasper Fuhr er matematisk student fra Paderup Gymnasium i 2007 og studerer jura på Aarhus Universitet på fjerde år.

Byrådspolitiker fylder 30

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce