Hornbæk-mænd smed sejren på gulvet

Den tidligere Randers HH-playmaker Andreas Svoldgaard blev topscorer for Hornbæk i opgøret mod HEI Skæring. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Hornbæk-mænd smed sejren på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Med en føring på 27-20 var Hornbæk på sikker sejrskurs i hjemmekampen mod HEI Skæring, men i de sidste ti minutter gik alt galt.

I sidste sekund af opgøret kunne gæsterne score sejrsmålet til 29-28.

- Det var et forfærdeligt nederlag. Vi spiller en jævnbyrdig første halvleg, hvor vi trækker fra til sidst med et offensivt forsvar og syv mod seks-spil, som giver os en tre måls føring ved pausen, og vi fortsætter rigtig fint i anden halvleg, hvor vi får føringen på syv mål. Men så går vi bare fuldstændig kolde, og alt begynder at gå HEI's vej, siger Hornbæk-træner Mathias Bak.

- Jeg kan ikke klandre spillerne noget. De gør det fremragende, og skal man pege på noget, så er det, at jeg måske skulle have skiftet ud noget før, da folk begynder at løbe tør for kræfter og bliver frustrererede, fordi tingene pludselig går den anden vej. Det var et rigtig træls nederlag, men spillemæssigt er jeg fortrøstningsfuld frem mod de resterende kampe i sæsonen. Det er få ting, vi skal have justeret, siger HSF-træneren.

Han gav debut til Casper Søegaard, der er kommet til fra 1. divisionsklubben Stoholm. Han lavede fire mål for Hornbæk, der ligger nummer otte og i næste runde har en nøglekamp på udebane mod Roslev.

2. division mænd

Hornbæk - HEI Skæring 28-29 (14-11)

Hornbæk: Andreas Svoldgaard 7, Thomas Sander 5, Drazen Majdandzic 4, Casper Søegaard 4, Søren Lyngholm 2, Emil Nybro 2, Simon Baun 2, Edin Sabic 1, Sebastian Schytte 1.

Hornbæk-mænd smed sejren på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce