Lokalt håndboldoverblik: Blandet weekend for lokale hold


Lokalt håndboldoverblik: Blandet weekend for lokale hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK's talenter fortsætter pointhøsten, mens Randers HH's U16-hold til gengæld løb ind i en kæmpe afklapsning. I Hornbæk overraskede herrerne, mens damerne selv smed sejren væk.

Randers HK-piger leverede flot comeback
Arkivfoto.

For en uge siden slog Randers HK's U16-piger uden problemer Strandby/Elling, men fredag bed nordjyderne noget mere fra sig.

Det startede jævnbyrdigt det første kvarter, hvor holdene delte scoringerne mellem sig, men så udnyttede hjemmeholdet nogle dårlige afslutninger og tekniske fejl hos randrusianerne til at score nogle kontramål, der pludselig åbnede op for en føring på 9-4.

Femmålsføringen varede ved ind til pausen, hvor Randers HK justerede taktikken i forsvaret.

- De havde en god venstreback, som vi valgte at dække tættere op i en skæv 5:1 i forsøget på at få bolden over i den anden side. Der vil jeg gerne rose Anne Gardum for at løse den fremskudte rolle rigtig fint, siger Randers HK's træner, Klaus Bøge, som også skruede på knapperne i angrebet.

- Vi begyndte at spille mere taktisk, hvor vi blandt andet kørte flere fløjovergange, som bragte os i nogle gode mand-mand-situationer, som vi fik udnyttet godt.

U16 Piger, 1. division

Strandby/Elling IF - Randers HK 26-28 (13-8)

Randers HK: Sarah Ness 7, Ida Callisen 6, Anne Sofie Grønning 4, Lea Gulløve 3, Tania Knudsen 2, Cecilie Nyegaard Jensen 2, Emily Aaen 1, Frida Møller 1.

Hornbæk smed kampen på elendigt kvarter

De første 30 minutter mellem Hornbæk og Holstebros damer i 2. division var helt lige, og selvom slutresultatet på 24-26 til gæsterne umiddelbart vidner om en tæt afgørelse, var det ikke tilfældet.

En skidt start på anden halvleg kostede reelt set Hornbæk muligheden for sejren, da Holstebro på et kvarter bragte sig foran 21-14.

- Vi fik en elendig start efter pausen, hvor pigerne manglede fart og flow i angrebsspillet. Vi stod alt for meget og driblede foran deres lynhurtige spillere, som er rigtig gode til at erobre boldene. De stjal vel tre-fire stykker og så gik det altså hurtigt den anden vej, hvor vores målvogter var helt solgt. Det er ærgerligt, for jeg føler faktisk, at vi stod fint i det etablerede forsvar, siger Nicklas Fast, træner for Hornbæk.

Holdet formåede at få nogenlunde styr på det igen, men det blev aldrig nok til at levere comebacket.

2. division, damer

Hornbæk SF - Holstebro H90 24-26 (11-10)

Målscorere Hornbæk: Nanna Bugge 6, Kirstine Svoldgaard 5, Karoline Engstrøm 4, Louise Ahrenholt 3, Julie Kanz 3, Camilla Broberg 1, Emma Molbo 1, Cille Valbjørn 1.

RHH-drenge fik røvfuld

- Vi fik røvfuld.

Sådan lød det fra Jørgen Gluver, træner for Randers HH's U16-drenge, da han kort og præcist opsummerede holdets møde med Skjern, som endte 54-19 til hjemmeholdet.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi havde store problemer med forsvaret, og samtidig scorer de 22 mål på kontra, fortæller Jørgen Gluver, der til trods for det voldsomme nederlag har lidt positivt at sige om oplevelsen.

- Vi har tre spillere, der bare blev ved med at knokle derudaf, og det også lykkedes nogenlunde fornuftigt for. De andre spillere prøvede også, men der var intet, der lykkedes for os.

I seneste runde tabte Randers HH med tyve mål til Skjern, så det er ikke fremmed for kronjyderne med de store nederlag. Vestjyderne er da heller ikke nogen, de har som mål at måle sig med.

- Vi må bare erkende, at vi er et år bagud rent fysisk i forhold til et hold som Skjern, så vi må op på hesten igen. Vi har givet hinanden hånden på, at vi ikke skal lade os slå ud af det her og bare fortsætte med det, vi arbejder på, siger Jørgen Gluver.

U16 Drenge, 1. division.

Skjern Håndbold - Randers HH 54-19

Randers HH: Målscorere ikke oplyst.

Hornbæk slog Goliat

Hornbæks herrer tog lørdag en flot skalp, da de slog topholdet Nørre Djurs 28-26 i et helt lige opgør.

- Vi var udmærket klar over, at den her kamp var David mod Goliat. Nørre Djurs har store ambitioner, et fremragende hold og en sindssyg god opbakning fra fans ude og hjemme, så vi skulle koncentrerede og være disciplinerede i vores spil, hvis vi skulle vinde, og det formåede vi, siger Mathias Bak Andersen, træner i Hornbæk.

En dårlig periode i anden halvleg var lige ved at tippe vægten til gæsternes fordel, da de med fire scoringer i streg åbnede en mindre føring på et par mål.

Kølighed, redninger og en tilbagevenden til spillet seks mod seks fremfor en ekstra mand i angrebet gjorde dog forskellen til sidst.

- Vi har ikke de bedste spillere, men vi ofrer os for hinanden og lægger os ikke bare ned. Det var det, der fik trukket sejren i land, siger Mathias Bak Andersen.

2. division, herrer

Hornbæk SF - Nørre Djurs HK 28-26 (17-16)

Målscorere Hornbæk: Andreas Svoldgaard 12, Jonas Christensen 5, Edin Sabic 3, Drazen Majdandzic 2, Mathias Fiil 2, Nicolai Birch 1, Emil Nybro 1, Thomas Sander 1, Sebastian Schytte 1.

Randers HK-piger rundbarberede bundhold

Randers HK's U18-hold var foran fra start til slut mod rækkens bundprop, HEI Skæring, som endnu ikke har vundet en kamp.

- Vi holdt os til vores spil, og fik dem tvunget ud til nogle dumme afslutninger, som vi så kunne løbe kontra på. Der må jeg rose pigerne for at holde koncentrationen over en hel kamp og levere gode scoringsprocenter, siger Mathias Broløs, træner for Randers HK.

Til trods for et mindre udfald i starten af anden halvleg gav det høje niveau trænerteamet mulighed for at teste lidt forskellige løsninger fra den taktiske værktøjskasse.

- Det var groft sagt lidt en træning i forhold til at få set nogle ting an og forsøge at få lagt flere lag på vores spil inden de næste kampe, som bliver meget vigtige for os, siger Mathias Broløs, der var særligt glad for den kynisme, som pigerne viste kampen igennem.

U18 Piger, 1. division.

Randers HK - HEI Skæring 43-17 (22-10)

Randers HK: Astrid Lynnerup 11, Mathilde Orkild 9, Josephine Omann 9, Aia Raadshøj 5, Christina Hansen 3, Karoline Mathiesen 3, Mie Jensen 2, Cecilie Kilsgaard 1.

Lokalt håndboldoverblik: Blandet weekend for lokale hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce