Martina Thörn om sin slemme hjernerystelse: Uvisheden er det værste

Martina Thörn har tænkt på fremtiden, men hun er stadig desperat efter at vende tilbage på håndboldbanen.Arkivfoto: Jens Thaysen

Martina Thörn om sin slemme hjernerystelse: Uvisheden er det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martina Thörn har ikke været på håndboldbanen siden februar måned, hvor hun fik en bold i hovedet. Uvisheden er ifølge svenskeren det værste ved at have en hovedskade.

Randers: Randers HK's svenske målvogter Martina Thörn er med i en den lille gruppe af sportsfolk, der døjer med alvorlige hjernerystelser.

I denne sæson har hun haft to hjernerystelser. I november blev hun ramt af flere bolde i hovedet, og måtte derfor holde en pause på tre uger. I foråret gik det så galt igen, og i dag, flere måneder senere, er hun ikke tilbage på håndboldbanen.

Tidligere på foråret kunne Martina Thörn fortælle til Amtsavisen, at hun kunne mærke små fremskridt, men at hun ikke ville være tilbage på håndboldbanen før næste sæson.

Hun håber stadig, at hun kan nå at blive klar til sæsonstart, men desværre kan hun ikke berette om store fremskridt.

- Det går desværre ikke ret meget bedre. Jeg har stadig svært ved at overskue ret meget i hverdagen, og det går mig meget på. Det går også meget ud over mit sociale liv, så det er rigtig hårdt, siger Martina Thörn.

Svenskeren evaluerer hendes tilstand med Randers HK's lægestab hver uge. Hun ved ikke, hvornår hun er tilbage, og netop uvisheden påvirker hende særligt meget.

- Det er klart, at uvisheden har været det hårdeste ved det her forløb. Der har helt klart været dage, hvor det hele har virket håbløst, fortæller Martina Thörn.

Der er flere eksempler på, at håndboldspillere i Danmark har måtte stoppe på grund af hjernerystelser. Martina Thörn har tænkt tanken, men hun er fortsat opsat på at vende tilbage.

- Jeg har både gode og dårlige dage. På de dårlige dage tænker man selvfølgelig lidt mere over tingene. Jeg har da tænkt på, om det overhovedet kan lade sig gøre, at jeg kommer tilbage, men jeg siger hele tiden til mig selv, at jeg bare skal bevare optimismen, siger Martina Thörn.

- Jeg håber stadig at være tilbage ved sæsonstart, men nu må vi se, slutter Martina Thörn.

Martina Thörn om sin slemme hjernerystelse: Uvisheden er det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce