Officielt: Randers HK-legende fortsætter på trænerbænken

Gitte Andersen fortsætter i håndboldsporten. Fra den kommende sæson skal hun være assistenttræner i Hadsten. Arkivfoto: Annelene Petersen

Officielt: Randers HK-legende fortsætter på trænerbænken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årige Gitte Andersen nåede kun at gå kort tid arbejdsløs efter karrierestoppet i Randers HK. Tirsdag eftermiddag blev hun nemlig præsenteret som ny assistenttræner i Hadsten

Randers: Gitte Andersen, der netop har stoppet håndboldkarrieren efter tolv sæsoner i Randers HK, bliver - som Randers Amtsavis tidligere har kunnet afsløre - ny assistenttræner i 1. divisionsklubben Hadsten Håndbold.

Hadsten Håndbold har tirsdag eftermiddag præsenteret Gitte Andersen som ny assistenttræner, hvor hun bliver en del af trænerteamet med Jeppe Vestergaard Christensen.

Gitte Andersen stoppede sin aktive karriere i sidste måned, da Randers HK røg ud i slutspillet, og den tidligere landsholdsfløj lægger ikke skjul på, at hun ærgrede sig over karrierestoppet. Til gengæld ser hun nu frem mod et nyt skridt i håndboldkarrieren.

- Jeg var lidt ærgerlig over at skulle stoppe i Randers HK, da min lyst til at spille håndbold stadig er stor. Men da muligheden bød sig i Hadsten, hvor Jeppe (Vestergaard Christensen red.) blev ansat, var jeg ikke i tvivl om, at dette kunne være en rigtig spændende udfordring for mig. Jeg kender Jeppe fra Randers HK, så jeg ved, hvad han står for, og jeg glæder mig til, at vi i fællesskab skal hjælpe alle de unge, talentfulde spillere videre i deres udvikling i Hadsten - og selvfølgelig vinde en masse håndboldkampe, siger Gitte Andersen.

Jeppe Vestergaard Christensen, der nu kommer til at få et tæt samarbejde med Gitte Andersen, er begejstret over, at Hadsten Håndbold har fået muligheden for at tilknytte den tidligere fløjspiller til trænerteamet.

- Jeg ved, hvad Gitte står for, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun vil kunne bidrage med hendes enorme erfaring fra topplan i så mange år. Hun har en vindermentalitet og træningsmentalitet, som ligger ud over det sædvanlige på en rigtig positiv måde. Hun kan virkelig være med til at skabe et stærkt træningsmiljø, siger Jeppe Vestergaard Christensen.

Kun på bænken

I sportsverdenen ser man ofte tidligere spillere fortsætte, når de skifter til trænerjobbet. Gitte Andersen kan dog forsikre om, at hun ikke bliver spillende assistenttræner i Hadsten.

- Jeg synes ikke, jeg skal starte med at være spillende assistent. Nu er kapiltet med at være spiller på højt plan slut, og derfor skal mit fokus være på at hjælpe og udvikle spillerne til at blive bedre til at præstere i kampene, fortæller Gitte Andersen.

Hadsten præsenterede også et par nye spillere på pressemødet, heriblandt den tidligere Randers HK-spiller Lotte Vestergaard, der har døjet med skader i seneste sæson.

Officielt: Randers HK-legende fortsætter på trænerbænken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce