Overblik: Sådan forløb weekendens håndboldkampe

Arkivfoto: Ole Nielsen/Scanpix

Overblik: Sådan forløb weekendens håndboldkampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Amtsavis giver dig en række lokale kampe i citater og tal.

U18-drenge, 1. division

Randers HH - Skjern 28-22 (13-9)

Randers HH-drengene har fået en forrygende sæsonstart med sejre over både Aalborg Håndbold og Skjern.

Alligevel var træner Kim Johansen ikke helt tilfreds efter sejren over sidstnævnte, som han betegner som rækkens dårligste hold.

- Pointmæssigt har vi fået den start, vi kunne drømme om. Men indstillingen i kampen mod Skjern var langt fra godkendt. Vi førte komfortabelt hele vejen, men alligevel har vi problemer med at få lukket kampen til sidst, siger Kim Johansen, som tror på, at holdet kan spille med om pladserne i ligaen til foråret.

- Det kommer til at afhænge af, om drengene har den rigtige indstilling. Vores niveau er til at spille med om ligabilletterne, men har vi ikke indstillingen, kan vi få problemer, siger Kim Johansen, som fremhævede Daniel Holleufer for en forrygende præstation på højre fløj.

Næste opgave er topkamp 1. november ude mod TTH.

Randers HH: Daniel Holleufer 8, Jonathan Stjernholm 8, Kristoffer Møller 4, Frederik Hallas 2, Mathias Juel 2, Sigurd Rasmussen 2, Philip Lyngby 1, William Schmidt 1.

U18-piger, 1. division

Randers HK - Skanderborg 17-23 (8-11)

Randers HK tabte for anden gang på fire dage, da Skanderborg kunne tage fra Arena Randers med en sejr på 23-17.

- Jeg har en ambivalent følelse i kroppen, for vi spillede en rigtig god kamp, men vi taber simpelthen til deres målmand, som også er et kæmpe målmandstalent i dansk håndbold. Vi har 51 skud til at score 17 mål, og det er et bevis på, at det hun pillede alt for meget, sagde Randers HKs cheftræner Torben van Gogh.

Kampen var lige i indledningen, og det var først hen mod slutningen af første halvleg, at hjemmeholdet kom bagud efter nogle dumme skud på have chancer. I anden halvleg kom Randers HK hurtigt bagud med fem, men selv om de kom helt op på siden af Skanderborg igen et kvarter inde i anden halvleg var det ikke nok.

- Deres målmand stod i vejen, da vi havde chancen for at komme tilbage. Spillemæssigt er det små ting, som skal forbedres, men vi skal simpelthen hjem og blive bedre til at afslutte. Det giver mig dog en god følelse, at vi har spillet to rigtig gode kampe mod rækkens nummer et og to. Vi ved, vi kan spille godt håndbold, men vi er bare hamrende uskarpe, sagde Torben van Gogh.

Randers HK: Cecilie Kilsgaard 5, Mathilde Orkild 4, Christina Hansen 3, Amalie De Place 2, Mathilde Nielsen 1, Josephine Omann 1, Sara Hoffman 1.

U16-piger, 1. division

Randers HH - Hei/VRI 23-23 (10-7)

Randers HK styrede kampen de første 50 minutter mod HEI/VRI, men slutningen formåede de ikke at holde kvalitet i tingene, og så sendte kampen 23-23.

- Det er svært at sige, hvad der går galt. Hvis bare jeg vidste det, så havde jeg kunne ændre på det. Vi bliver lidt febrilske fordi vi så gerne vil det, og så er der i hvert fald én ting, som vi er nødt til at gøre noget ved, og det er vores overtalsspil. Det var slet ikke godt nok, sagde Randers HKs cheftræner Klaus Bøge.

Randrusianerne var ellers flere gange foran med fem mål i anden halvleg, men mod slutningen var det lige før, at de slet ikke havde fået point ud af anstrengelserne.

- Vi udligner fem sekunder før tid til 23-23, så set ud fra det skal vi være tilfredse, men ikke ud fra kampen som helhed. Vi skal vinde sådan en kamp, når vi gerne vil i ligaen efter jul, fortalte Klaus Bøge.

Randers HK: Astrid Lynnerup 6, Iben Lynnerup 7, Aia Raadshøj 4, Karoline Mathiesen 3, Signe Schaar 2, Ida Callisen 1.

1. division kvinder

Vendsyssel - Hadsten 26-28 (12-12)

I en livlig kulisse i Idrætscenter Vendsyssel lykkedes det Hadsten at hjemtage endnu en sejr.

- Vi startede som lyn og torden, men de kæmpede godt for sagen. Vi har dog en komfortabel føring igennem hele anden halvleg, siger træner Kent Ballegaard.

- Stor ros til Vendsyssel for at spille en flot kamp. Vi tog en flot udebane-skalp, hvor mange hold vil få problemer i løbet af sæsonen, siger Hadsten-træneren.

Næste lørdag klokken 13.30 får Hadsten besøg af EH Aalborg, der ligger nummer tre. Hadsten fører rækken med maksimumpoint.

Hadsten: Kathrine Skipper 8, Josefine Orby 7, Laura Christiansen 4, Malene Mogensen 4, Sara Kjærsgaard 2, Ditte Aaen 1, Ida Jespersen 1, Mia Skov 1.

2. division kvinder

Farsø - Kristrup 25-22 (14-10)

Kristrup pressede Farsø, som spiller med i toppen af rækken, men manglede lige det sidste for at få point.

- Vi spiller en ganske udmærket kamp, hvor vi kommer foran 5-1 og får lukket ned for deres gode bagspillere. Men lige før pausen har de fire udspil til højre fløj, som de scorer på, siger Kristrup-træner Michael Olsen.

- Men vi går frem og tager en mandsopdækning efter pausen, som giver pote, og spillerne kæmper med alt, hvad de har lært. Desværre har vi problemer med at score i overtal og brænder to straffekast midt anden halvleg. Det gjorde udslaget. Vi har brug for at få nogle sejre nu i forhold til selvtilidsbarometeret, siger Michael Olsen.

Kristrup ligger sidst med to point efter fem kampe.

Kristrup: Sabine Christensen 7, Maria Haagensen 6, Cecilie Hansen 3, Betina Brandt 3, Mia Kongsbak 2, Malene Munkholm 1.

2. division kvinder

Sæby - hornbæk 23-18

Hornbæk vandt sæsones første kamp, men siden er det gået den forkerte vej. Inden udekampen mod Sæby havde holdet tabt de seneste tre kampe, og den statistik blev blot værre, efter det også blev til et nederlag på 23-18 i Sæby. Amtsavisen har forsøgt at få en kommentar fra cheftræner Nicklas Fast uden held.

Overblik: Sådan forløb weekendens håndboldkampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce