Ugens lokale håndboldoverblik: Smæk til Randers HHs U18-drenge, men U16-holdet mødte slet ikke op

Arkivfoto.

Ugens lokale håndboldoverblik: Smæk til Randers HHs U18-drenge, men U16-holdet mødte slet ikke op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har været en tung uge for herrehåndbolden i Randers. Torsdag aften tabte Randers HH 1. divisionsopgøret mod HEI Skæring, men også Hornbæk og ungdomsholdene gik fra banen uden point. Faktisk mødte U16-holdet slet ikke op til årets sidste kamp.

Hornbæk sluttede 2018 med nederlag

2. division, herrer

Nøvling-Hornbæk 28-24 (11-11)

Målscorere Hornbæk: Jonas Christensen 5, Thomas Sander 4, Andreas Svoldgaard 3, Emil Nybro 3, Jakob Harbo 3, Malthe Juel 2, Sebastian Schytte 2, Søren Lyngholm 1 og Drazen Majdandzic 1.

Hornbæk måtte tage hjem fra Nøvling med et nederlag på 28-24, og randrusianerne formåede dermed ikke at slutte 2018 af med tre sejre på stribe.

- Det kunne godt være blevet til den tredje sejr i træk, men overordnet set lavede vi for mange fejl. Det var en tæt kamp, men vi stod og sov i for mange situationer i forsvaret, sagde Hornbæk-træner Mathias Bak.

Hjemmeholdet startede i syv mod seks, men det løste randrusianerne fint. Målvogter Jakob Harbo fik blandt andet smidt tre bolde i tomt mål, men mod slutningen af halvlegen indtraf fejlene, så hjemmeholdet bragte sig foran 10-7.

Hornbæk fik dog rettet op på tingene inden pausen.

- Vi vandt de sidste fem minutter af første halvleg med 4-1, men efter pausen sneg der sig for mange fejl ind, og samtidig fik vi nogle udvisninger, som kom til at koste. Det var en intens fight og en god håndboldkamp, men desværre trak vi ikke det længste strå, lød det fra cheftræneren.

Randrusianerne går på julepause i behørig afstand ned til nedrykningsstregen, og den er heller ikke det primære fokus for Hornbæk-holdet.

- Vi går på ferie med visheden om, at der er kortere vej til toppen end til bunden. Vi synes, at vi spiller noget godt håndbold, og måske får vi også et par forstærkninger over julen. Nu må se, hvordan det kommer til at gå i foråret, sagde Mathias Bak.

Hornbæk-mandskabet indleder det nye år 5. januar med en kamp mod HEI Skæring.

Opgav at stille hold til årets sidste kamp

Randers HHs U16-mandskab går på juleferie uden kamp.

Den planlagte hjemmekamp mod Aalborg onsdag aften blev aflyst, da hjemmeholdet ikke kunne stille hold.

- Vi måtte desværre melde afbud til kampen, sagde Randers HH-træner Jørgen Gluver.

Allerede inden sæsonens sidste kamp lå det fast, at Randers HH ville ende på en femteplads i 1. division.

- Vi var hårdt ramt af afbud på grund af skader og sygdom. Derfor blev det ud fra en sportslig vurdering besluttet at aflyse kampen. Vi taber derfor kampen, sluttede Jørgen Gluver.

I det nye år er Randers HH fortsat at finde i 1. division. /HNL

Randers HH røg i kløerne på midtjysk tophold

U18 Drenge, 1. division

Randers HH - BSV 18-34 (11-16)

Målscorere: Tobias Degn 4, Mathias Olsen 3, Mads Roed 2, Emil Vrang 2, Mathias Jessen 2, Magnus Vistoft 2, Søren Enø 2, Lasse Drud 1.

Randers HH tabte hele 18-34 i hjemmekampen mod topholdet fra BSV Bjerringbro-Silkeborg Voel.

Randrusianerne var godt med de første fyrre minutter, men hjemmeholdet faldt helt sammen de sidste tyve minutter af kampen.

Resultatet betyder, at Randers HH ender på fjerdepladsen og dermed skal holdet ud til play-off kamp mod Esbjerg om en plads i ligaen til foråret.

- Det var en træls oplevelse. De løber fuldstændig fra os de sidste tyve minutter. Spillerne gør deres bedste, men BSV var et klart bedre hold end os, sagde Randers HH-træner Kim Johansen.

Randers HH var bagud med fem mål ved pausen og efter fyrre minutter var stillingen 15-21.

- Vi er ramt på bredden, når vi mangler nogle spillere, og derfor tabte vi også større, end vi havde håbet på, fortsatte HH-træneren.

Men trods nederlaget er Randers HH altså klar til at spille om en ligabillet. En kamp, der skal spilles 11. december i Hammel, men inden da venter Skjern på lørdag i efterårets sidste kamp.

- Vi skal rykke sammen i bussen. Vi skal til Skjern og tanke selvtillid til kampen mod Esbjerg, sluttede Kim Johansen. /HNL

Ugens lokale håndboldoverblik: Smæk til Randers HHs U18-drenge, men U16-holdet mødte slet ikke op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce