Blandede boligområder i Randers Kommune


Blandede boligområder i Randers Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

På byrådsmødet 26. februar 2018 blev det besluttet, at 24,6 millioner kroner skal bruges til grundkapital for 143 almene boliger. Der kan planlægges tre projekter til i alt 246 millioner kroner.

Det betyder, at områderne ved Sporbyen Scandia (65 boliger), Kærsmindebadet (55 boliger) og Vidarsvej (24 boliger) bliver blandede bebyggelser med privat og almennyttigt byggeri.

Fordelen ved de løsninger er, at vi får opbygget kvarterer med beboere fra alle indkomstgrupper. Det modvirker tendensen til, at Danmark opdeles i områder med beboere med høje, mellem og lave indkomster.

Det er Venstre og DF imod. De arbejder netop for, at der skabes boligområder for tilflyttere med høje indkomster adskilt fra almene boliger til beboere med lave indkomster. De vil reservere Kærsmindegrunden til privat byggeri og placere almene boliger i landområderne langt fra de 'fine kvarterer' med dyre private boliger.

De ønskede, at området ved Kærsmindebadet skulle sælges til privat bebyggelse af boliger til høje indkomstgrupper. Så kunne de 10,8 millioner kroner bruges til almene boliger i oplandet.

Blandede boligområder, med alle former for beboere, er det bedste grundlag for et samfund med gode forhold for alle og få konflikter.

Men det synes Venstre og DF i Randers åbenbart ikke. De foretrækker, at borgerne opdeles i bebyggelser, hvor de fleste borgere har samme høje eller lave indkomstgrundlag.

Blandede boligområder i Randers Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce