Chefpolitiinspektør: Vi er i høj grad til stede i Randers


Chefpolitiinspektør: Vi er i høj grad til stede i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Klaus Arboe Rasmussen, chefpolitiinspektør, Østjyllands Politi
Morten Pape
Læserbrev. 

Østjyllands Politi er i høj grad til stede på gaderne i Randers. Vi afholder jævnligt færdselskontroller på udvalgte og prioriterede strækninger, vi har en lokal politistation med cirka 175 ansatte, ligesom vi er hurtigt fremme, når borgerne har brug for os - rent faktisk har vi en gennemsnitlig responstid på 6:54 minutter i Randers Kommune.

Derfor er jeg også ærgerlig over det indtryk, som kan stå tilbage, når man læser chefredaktørens leder her i avisen 8. marts. Her får Axel Præstmark det til at fremstå som, at midtbygaderne i Randers er lovløse, og at politiet ikke er der for at håndhæve gældende regler. For det er ikke min oplevelse.

Vi er flere gange dagligt forbi midtbyen med vores patruljer, der kører ud fra politistationen i Randers. Vi har en god dialog med cityforeningen og Randers Kommune, der løbende siger til, hvis der er områder, som kræver lidt ekstra opmærksomhed, ligesom midtbyen også er omfattet af de nationale kontroller af hastighed og uopmærksomhed. Derudover har vi et godt samarbejde med restauratørerne for at sikre et trygt natteliv i byen. Vi har blandt andet foretaget en analyse af, hvornår på natten der oftest er uro og vold, og lægger vores patruljer derefter.

Det er vores fornemmeste opgave at skabe tryghed i hele vores politikreds, og det gælder selvfølgelig også Randers. Vores patruljer og færdselskontroller bliver altid placeret efter en løbende vurdering af, hvor der er mest behov for dem, og derfor lytter vi altid, når borgerne har gode idéer til, hvor vi bør stå med vores betjente - uanset om de kommer fra en villavej i Randers eller den største avis i byen.

Chefpolitiinspektør: Vi er i høj grad til stede i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce