Det er en ommer, Torben


Det er en ommer, Torben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det er med stor overraskelse og undren, at jeg i dag læser om den nye fordeling af formandsposter for de nye udvalg i det kommende byråd i Randers Kommune.

Som jeg nævnte i mit læserbrev 22. november, "Husk velfærden", foreligger der et kæmpe arbejde med at genskabe tilliden mellem kommunen og deres ansatte plejefamilier efter den massive og ulovlige spareplan, der under falske forudsætninger blev gennemfør i 2017.

At den nye borgmester så vælger at genansætte Anders Buhl-Christensen som formand for børne- og famileudvalget kan kun ses som en kæmpe provokation overfor de udsatte børn og unge og plejefamilierne.

Trods kæmpe tilbagegang i personlige stemmer - udtalelser i byrådet om at advare mod lovmedholdenhed på området, udtalelser på tv om at økonomi går forud for barnets tarv og massiv medarbejderflugt fra erfarne medarbejdere i familieafdelingen - så må det opfattes som en hån mod hele familieområdet, at Anders Buhl-Christensen kan fortsætte som formand på så vigtigt et område.

Hvis den nye borgmester vil skabe noget ro, stabilitet og tillid på familieområdet, må der findes en anden formand til børne- og famileudvalget.

Det er en ommer, Torben.

Det er en ommer, Torben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce