Er Randers City forberedt på Bilkas ankomst?


Er Randers City forberedt på Bilkas ankomst?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bjarne Steve Jensen, byrådskandidat, Det Konservative Folkeparti, Bøgevej 75, Assentoft, Randers SØ
17-årige Mohamed: "En internetdebat fik mig fyret fra Bilka"
Læserbrev. 

Bilka kommer til byen. Et ønske, som Bilka har haft i mange år, som lokale politikere har været modstandere af. Med ændring af planloven blev der sat en stopper for en etablering af et hypervarehus.

Nu har Kvickly besluttet at lukke varehuset i Paderup, og Bilka kommer nu buldrende med en meget velsmurt markedsføringsplan. En strategi, som garanteret er planeret ned i den mindste detalje. Det bliver meget spændende for Randers og alle de tilstødende byer her omkring.

Der regnes med cirka en million kunder i området. Grundet Bilkas indtræden vil omsætningen få en meget markant stigning. Bilkas omsætning vil være tre gange så stor som Kvicklys. Vi taler om en omsætning på cirka en milliard.

Er detailhandelen i Randers klar til at modtage denne store udfordring? Det bliver enormt spændende både som forretningsdrivende og kunde.

Tilsyneladende, ifølge Randers Amtsavis, har formanden for Randers Storcenter, Henrik Ibsen, en stærk markedsføring klar, medens formanden for Randers Cityforening, Morten Arnesen, nøjes med at sige, at han er glad for, at Lagkagehuset kommer til byen, og det skal han også være. Hvor er visionerne og planerne for Randers midtby?

Der er ingen tvivl om, at Randers midtby allerede "bløder". Der står tomme lokaler, som absolut ikke forskønner bybilledet.

Det er en bymidte med megen potentiale, en by, vi skal være stolte af. Et gademiljø, som ikke findes tilsvarende, med blandt andet Danmarks første gågade, Houmeden. Samtidig er et af landets fornemste hoteller placeret midt i byen.

For at drive en ordentlig butik skal kunderne have let adgang til parkering. Ligesom en by skal have åndehuller, grønne områder.

Jeg foreslår: Styrk jeres samarbejde. Ens åbningstider for specialbutikker. Østervold vender tilbage til skråparkering. Nyt parkeringshus i Burschesgade (Knud Jacobsens projekt). En time gratis parkering i midtbyen. Overdækning af Brødregade Det vil give nogle helt nye oplevelser også arkitektonisk. Det kan blive det nye trækplaster. Ren by - hold gaderne rene og ryddet. Randersbro er en flaskehals, som skaber store adgangsproblemer. Jeg vil foreslå, broprojektet bliver sat i gang hurtigst muligt. Hospitalsgade gøres ensrettet. Juleudsmykning. Hvert torv eller plads skal have sit eget særpræg. Det skal emme af jul.

Vi skal stille krav til hinanden. Gøre os dygtige. Vi skal videreuddannes. Vi skal udvikle. Vi skal have ambitioner. Vi skal være stolte af vor by.

Randers, byen i midten, bør være bedste handelsby i Danmark. "Shoppernes" by nummer et, hvor der absolut altid ydes den bedste service. Jeg vil bruge mine kræfter på Randers og nuet med blikket rettet mod fremtiden.

Er Randers City forberedt på Bilkas ankomst?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce