Frikadellefars når det er værst


Frikadellefars når det er værst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Nu er der sørme også frikadeller på gaflen i Folketinget.

Tænk sig! Socialdemokratiet, landets pt. største parti, har ladet sig inspirere af lokale Morten Grosbøl og Frank Nørgårds (begge DF) frikadelle-befaling.

Jeg synes naturligvis også, at det er rigtig godt med svinekød på børnemenuen... og det er der jo også både her i Randers kommune og i det ganske land! Hvad bliver det næste ikke-eksisterende problem socialdemokratiet på landsplan stiller krav om/vil lovgive om? Er det at vegetar-dage i børneinstitutionerne forbydes, eller?

Det ville egentlig være mere forståeligt, hvis socialdemokraterne stiller krav om økologisk kost i daginstitutionerne - som svar på den aktuelle resistens problematik landbrugets produktionsmetoder, ifølge eksperter, påfører vores folkesundhed.

Socialdemokratiets ønske om frikadeller på børnegaflen skal nok især ses som endnu et eksempel på socialdemokraternes bevidstløse etniske kamp vis a vis det mørke Dansk Folkeparti; hvor det mere handler om meningsmålinger end om sund fornuft, hvor det mere handler om symbolpolitik end om løsningsorienteret politik.

Jeg finder det bedrøveligt, at ledende landspolitikere, uanset partifarve, nu varsler landsdirektiver omkring kosttilbud i daginstitutionerne - det bør da være snusfornuft, at det eksempelvis er bestyrelsen i Børnehaven Himmelblå i Vorup der bestemmer institutionens børnemenu. Menuen skal selvfølgelig ikke topstyres fra København.

Det er da den danske måde.

Frikadellefars når det er værst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce