Hvad er gået galt?


Hvad er gået galt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Fortalerne for skolelukningerne i sidste byrådsperiode skylder en forklaring. Hvordan kan et provenu på over 30 millioner kroner blive til underskud på 12 millioner kroner?

Stoltheden var stor hos DF, Venstre og Socialdemokratiet, da man i 2014 kunne præsentere en ny skolestruktur, der omfattede lukningen af fire byskoler og en skole på landet. Man brystede sig af, at det var det eneste rigtige at gøre, for nu blev der penge til udvikling, og der skulle aldrig mere spares. I august 2015 blev strukturen implementeret, og nu tre år efter er den gal med økonomien igen. Hvad er gået galt?

Vi var mange, der kæmpede for at få tallene bag beregningerne frem, men de var behændigt gemt ved Ernst & Young. Al forskning i skoleøkonomi peger på, at skal der spares penge, er den eneste vej flere elever i klasserne. Den uheldige "sidegevinst" ved den manøvre er mindre tid til den enkelte elev, hvilket kan ses på eksplosionen i antallet af elever, der har brug for ekstra hjælp. Der blev skabt overbygningsskoler, så der kunne opbygges stærke ungdomsmiljøer. Det er så heller ikke lykkedes. Af de 1000 elever, der hører til på 9. årgang, har de 500 valgt privatskolerne.

Så det kunne være rart, hvis de stolte og ansvarlige politikere for den nye skolestruktur kom på banen med forklaringer på, om det går efter planen. Så Claus Omann Jensen, Anders Buhl-Christensen, Christina Kjærsgaard, Frank Nørgaard, Morten Grosbøl, Henning Jensen Nyhuus, Leif Gade, Steen Bundgaard med flere, har de ærede politikere opnået det, som var hensigten med den nye skolestruktur?

Hvad er gået galt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce