"Kære Anders Buhl-Christensen..."


"Kære Anders Buhl-Christensen..."

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Gitte Frydensberg, tidligere Venstre-vælger, Nedre Vej 131, Randers NØ
Billede
Læserbrev. 

Jeg skriver dette blot for at stille dig et par spørgsmål.

Du var med til et borgermøde i Albæk Forsamlingshus 26. januar 2017.

Mødet omhandlede problematikken omkring 2,5 millioner kroner, som tidligere var bevilliget af et enigt byråd, til renovering af Albæk Klubhus. Penge, som efter et budgetforlig mellem V og DF (med det overvældende flertal 16 stemmer for mod 15 imod) blev overført til projektet omkring Kraftcenter Korshøj. Vi var en del borgere, som undredes over dette. Og stadig gør.

På borgermødet blev det fra din side sagt, at hvis Smiff ikke havde den sidste finansiering på plads inden udgangen af 2017, så ville de 2,5 millioner kroner blive ført tilbage til Albæk Klubhus.

Min kalender siger 2018, men jeg kan forstå, at der stadig arbejdes på kraftcentret?

Vi var omkring 100 personer til dette møde - har vi alle hørt forkert? Måske Mogens Nyholm, der også var til stede, kan opfriske din hukommelse?

Du og Smiff har, efter sigende, kontaktet menighedsrådet, da I nu vil købe kirkejord for at kunne anlægge fodboldbaner i Harridslev. Jeg synes, at det er under lavmål at inddrage menighedsrådet og udfordre dem på både etik og økonomi. Etisk umoralsk at påtvinge menighedsrådet at skulle være part i denne sag. Økonomisk forkasteligt at mene, at det er i orden, at menighedsrådet ved et salg skal miste de faste indtægter, der er ved den bortforpagtning, der sker i dag. Penge, der jo i sidste ende går fra borgere i sognet. Og et beløb, der over 25 år overstiger en halv million kroner. Plus renter. (Mange penge i et menighedsråd.) Forårsaget af et landbrugsparti, der ønsker at nedlægge landbrugsjord ...

Som tidligere skrevet i et læserbrev i denne avis så undres jeg kraftigt over Randers Kommunes frås af skattepenge. Jeg vil aldrig igen kunne have respekt for kommunens budgetter, hvis man vælger at støtte et så hovedløst projekt. Jeg sætter inderligt min lid til, at der trods alt stadig findes fornuftige mennesker i byrådet, som ikke støtter, hvad der kun kan ligne et personligt prestigeprojekt i din tidligere Nørhald Kommune.

Jeg kan kun gisne om, hvad dine ihærdigheder skyldes omkring dit engagement i kraftcentret.

Skyldes det, at du som tidligere borgmester i Nørhald Kommune mener, at det er dit gamle kerneområde og her forsøger at finde stemmer samt at give dig selv et "eget klap på skuldrene"?

Vi er gentagne gange blevet affejet med, at der i lokalbefolkningen er et stort flertal bag et nyt kraftcenter. Af Smiff og af Landsbyklyngen Kronjyllands formand Ole Clausen. Vi har nu modtaget denne undersøgelse, som er udarbejdet af DGI. Det viser sig, at det "store flertal" er på fire procent. Hele fire procent af de adspurgte går ind for et nyt stort kraftcenter i Harridslev. Der må da være nogle af dine kollegaer i både Venstre og i byrådet generelt, der efterhånden må kunne gennemskue dette som et rent og skært prestigeprojekt fra din side. Skulle man endelig, som Venstre-politiker, tænke i mulige stemmer, skulle man synes, at der var mere fornuft i at gå efter det "mindretal" på 96 procent, der er tilfredse med baneanlægget i Albæk, og som blot ønsker en renovering af det eksisterende klubhus ...

Hvorom alting er, så synes jeg, at det er uendelig trist, at dette skal skabe så meget spild imellem landsbyerne, som ellers er et hyggeligt landsbysamfund.

"Kære Anders Buhl-Christensen..."

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce