Kollektiv transport. Politikere snakker kun om p-pladser og bro


Kollektiv transport. Politikere snakker kun om p-pladser og bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Som borger i Randers Kommune hilser jeg det nye byråd velkommen. Nogle af de valgte politikere er allerede trukket i arbejdstøjet, forlyder det. Nu skal der støves af og gøres rent.

For hvad har de sidste fire år efterladt Randers med? En Hal 4 hvor man afslutningsvis diskuterede p-pladser. P-pladser. Jeg lader den lige stå lidt. Det er virkelig en bekymring. NOT.

Sjovt nok. Spillerne skal på banen, alt imens gæsterne ikke kan komme ud af bilerne.

Det kunne ikke tænkes, at vi går? Eller tager bussen? For eksempel fra busterminalen som ligner noget fra anden verdenskrig. Undskyld min sammenligning. Efter fire år kan vi ikke finde andet at snakke om end p-pladser. For mig at se er det en smule lavt niveau.

Det var godt vi rendte ind i KV17, før det hele gik op i hat og briller. Så der er kæmpe forventninger til det nye byrådsflertal. Vi skulle gerne finde noget mere relevant at tale om end p-pladser.

I rigtige mange år har vi snakket om forbedringer i den kollektive trafik. Eller er det kun DSB, der skal sørge for, at tog kører til tiden? Vi skal da hen til banegården for at tage toget, og det kræver nødvendigvis en veludbygget kollektiv trafik. Eller skal vi nu til at slås om p-pladser igen på Banegårdspladsen?

Jeg troede, udledningen af CO2 skulle ned? Det gør vi ikke ved at støtte privatbilismen. Spørg bare ungdommen. De skal i øvrigt finde sig i, at den kollektive trafik halter. Det var ellers før, de blev født, vi begyndte på snakken. De er helt trætte ved tanken om at slæbe bagage fra bustoppestedet hen til banegården. Op og ned af trapper, vel og mærke, og gå spidsrod imellem tyggegummipletter under et rusten bølgeblikoverdække i busterminalen. Jeg skal love for, vi kæler for fremtidens guld.

Det kører i ring.

Nå nej, det er DSB, Arriva og Midttrafik, der skal sørge for den kollektive trafik, ikke sandt? Det kræver politiske beslutninger i første omgang. Nå nej, Region Midtjylland skal beslutte, ikke sandt?

Nå, men hvad skal byrådspolitikerne så tage sig af? P-pladser naturligvis .#ironikanforekomme. .... ja, så var der det med busterminalen. Nå nej, vi kører ikke i bus. Det er kun børnene , de unge og pensionisterne. Og buschaufførerne.

Her er ellers en chance for at forskønne Randers by. Helt ud til havnen. Nå for dælen - jeg glemte helt den nye bro. Mere plads til bilerne. Skønt #ironikanforekomme.

Undskyld, men skal byen drukne i bilos og kæmpe p-pladser? Jeg er virkelig spændt, når nytåret skydes ind.

Kollektiv transport. Politikere snakker kun om p-pladser og bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce