Kraftcenter. Jeg føler et svigt fra Randers Kommune


Kraftcenter. Jeg føler et svigt fra Randers Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Har fulgt de seneste par dages debat omkring Kraftcenter Korshøj med en blandet følelse. Føler et svigt fra Randers Kommune, der for mange år siden nikkede ja til vores projekt og sagde, at det var en plan, de så gode fremtidsmuligheder i og gerne ville bakke op. Føler mig trist, fordi det bliver stillet op, som en kamp mellem Albæk og Harridslev. Alt sammen ting der gør, at vi nu står og diskuterer noget helt andet end det, som det drejer sig om, foreningenslivet i vores omegn, og hvordan vi sikrer den i fremtiden imod stigende konkurrence.

SMIFF09, som er vores lokale idrætsforening, har længe haft et stort ønske om at samle flere af dens aktiviteter omkring Korshøjskolen og Korshøjhallen. Noget, der bestemt er fornuft i (det er jo der, størstedelen af de fremtidige medlemmer skal komme fra). Samtidig giver det en bedre mulighed for at dyrke foreningslivet, håndbold og gymnastik er der allerede, så med tilgangen af fodbold vil der værre stor mulighed for bedre samhørighed i klubben. En plan og vision, jeg som formand for Korshøjhallens bestyrelse bakker 100 procent op om.

Jeg har været en del af styregruppen bag Kraftcenter Korshøj næsten siden begyndelsen og har brugt rigtig mange timer på dette, hvilket jeg har gjort med glæde, for jeg er sikker på, at projektet på den lange bane vil være et kæmpe plus for foreningslivet og området som helhed. Vi har gentagne gange sagt, at vi ikke er ude på at afvikle Albæk men tværtimod er villige til at indgå i en dialog med borgerne dernede om hvilke ting, der kunne være spændende at lave på arealerne fremover. Noget, vi desværre ikke har fået en positiv dialog igang om endnu.

Håber på, at projektet får lidt mere medvind i den nærmeste fremtid, og at vi sammen finder de rigtige/bedste løsninger.

Kraftcenter. Jeg føler et svigt fra Randers Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce