Kraftcenter Korshøj. En naturlig udvikling


Kraftcenter Korshøj. En naturlig udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Steen Bundgaard - det er dig, der er langt ude i hampen. Det er i hvert fald skuffende at læse, at du på baggrund af et 30-årigt lejemål vil tilsidesætte udviklingen i en idrætsklub, hvor visionære og fremsynede idrætsfolk står for nytænkningen om samling af flere af klubbens aktiviteter i et fælles kraftcenter.

Randers Fjord Golfklub er også på forpagtet jord - en 10-årig kontrakt - det kunne fremsynede politikerne ikke se et problem i ved anlæggelsen. Kontrakten er senere forhandlet til en ny 10-årig kontrakt. Det kunne fodboldjorden vel også tænkes at blive om 30 år.

Nej, der har ikke været tradition for fodbold i Harridslev, Steen. Det har der af historiske grunde ikke, idet de to gamle klubber SMI og IF Fjordbakken var arvefjender.

Dog ikke mere, end at klubberne fandt sammen i et sportsligt fællesskab i midtfirserne omkring håndbolden. Og som du sikkert er bekendt med, fandt fodboldklubberne i ungdomsafdelingerne sammen i halvfemserne med en total sammensmeltning i SMIFF09 i 2009.

Det er derfor en helt naturlig udvikling i det samfund, vi i dag lever i, at fremsynede idrætsfolk ønsker klubben samlet i Harridslev i et nyt stort kraftcenter, som er til gavn for alle i den sydlige del af Nørhald.

Først lukkede skolerne i de små samfund - skolen forblev i Harridslev - derefter kom turen til brugsen - i dag ligger der en stor brugs tilbage, Steen - den ligger i Harridslev.

Vi bliver nødt til at se udviklingen i øjnene, og støtte op omkring de friville ildsjæle, der igennem flere år har kæmpet en lang og sej kamp for at nytænke fremtiden for vores ungdom.

Jeg håber, der er nogle mere fremsynede byrådspolitikere, der vil det samme som det, ungdommen og alle de frivillige folk bag Kraftcenter Korshøj ønsker.

Kraftcenter Korshøj. En naturlig udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce