Kraftcenter: Undskyld til politiker-børnehaven og embedsmændene i Randers


Kraftcenter: Undskyld til politiker-børnehaven og embedsmændene i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Heine Tovgaard Bæk, Bakkevej 46, Harridslev
Annelene Petersen/Ritzau Scanpix
Læserbrev. 

Læserbrev: Gennem flere år har der pågået forhandlinger, frem og tilbage, vedrørende tilskud til etablering af et kraftcenter ved Korshøjskolen og hallen i Harridslev og renovering af bygninger ved eksisterende idrætsanlæg i Albæk.

Nu sker så det sædvanlige, når børn skal træffe afgørelser uden skelen til, hvad der er sund fornuft eller mest gavnligt for området. For alt kunne jo være åh så skønt, "hvis det flød med penge", men vi i SMIFF ved jo udmærket, at det handler om kroner og øre, og dem er der ikke for mange af. Derfor se ind i fremtiden og ikke ind i fortiden, som kun bliver mere og mere fjern i Albæk, hvad angår behov for idrætsfaciliteter.

Derfor er det nødvendigt at vende tingene på hovedet og finde de bedste løsninger for de få midler, der nu engang er til rådighed. Bygningerne i Albæk er i så ringe forfatning, så en nedrivning er nødvendig, og da der er tale om et beløb til renovering på cirka 2,5 millioner kroner, hænger det jo ikke sammen. Der er brug for et langt større beløb.

Vi, der yder et beskedent stykke frivilligt arbejde, har taget helikopterperspektivet frem og set på SMIFF' overlevelse. Og her kan det altså ikke nytte at have en helt umulig flok politikere til at blande sig. Da vi har en medlemssammensætning, der gennem årene har ændret sig væsentligt, nemlig med medlemmer fra hovedsageligt Mejlby, Linde, Tvede, Mellerup, Støvring, Harridslev og Albæk.

I dag kan vi konstatere, at Albæk gennem en årrække kun går tilbage rent medlemsmæssigt. P.t. er der 21 med tilknytning til Albæk ud af 300 fodboldmedlemmer. Hvis der skal tages hensyn til medlemmerne og geografien, og det skal der, kan der ikke herske tvivl om, hvor pengene vil gavne mest, nemlig ved Korshøjskolen og Korshøjhallen.

Desuden vil der heller ikke i fremtiden ske udvikling indenfor børneområdet i Albæk. Kommunen burde også foranledige, at den dårligt vedligeholdte Harridslevvej bliver lavet, således at det er sikkert at køre på cykel, da der er megen tung trafik af såvel store landbrugsmaskiner som lastvognstog.

Blot for at nævne, at uanset hvad vej børnene kører på cykel, er det ikke ufarligt.

Forventer at der bliver indkaldt til konstruktivt møde med ledere fra SMIFF, og ikke kun med gamle sure mænd fra Albæk, som i øvrigt ikke deltager i idrætslivet, og ej heller er medlemmer, så hvad er dagsordenen? Lad os sammen se fremad og ikke hænge fast i fortiden, den er ikke mere.

Kraftcenter: Undskyld til politiker-børnehaven og embedsmændene i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce