Lad fornuften råde


Lad fornuften råde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Til Danmarks Naturfredningsforening - att.: Christian Halgreen

Christian Halgreen - du kender mig ikke. Jeg er hende, der elsker naturen og passer på den. Jeg er også hende, hvis forældres liv du er ved at ødelægge med dit magtmisbrug. Jeg hørte dig sige på TV2 Østjylland: Citat "Vi i Danmark ønsker at behandle det samme ens", og "Vi vil ikke have huse omkring de 20.000 gravhøje". Du skal ikke udtale dig på mine vegne. Jeg ønsker, ligesom du, at vi passer på naturen, men jeg synes, der skal være retfærdighed og fornuftig til i Danmark. Jeg mener, man bør lade de levende leve, om end med døde i baghaven. En bygning, nogle træer, et halvtag, en bænk med videre placeret mindre end 100 meter fra gravhøjene i Danmark kan ikke skade vores gravhøje. Det vigtigste er, at vi ikke ødelægger fortidsminder. Grundejere med gravhøje på deres grund, som har brug for en ekstra bygning, en bænk, de kan sidde på og nyde naturen ved gravhøjen, frugttræer med videre ødelægger da ikke gravhøjen.

Den lov, du forsvarer dine handlinger med, blev sikkert oprindeligt lavet til datidens norm, hvor gravhøje blev jævnet. Men denne og lignende sager viser tydeligt, at loven trænger til justering. I øvrigt er det tankevækkende, at der tilsyneladende gælder andre regler, hvis der skal opstilles vindmøller, solfangere etcetera.

Jeg er imod en forening, der tillader en lokalformand at forvalte sin tillidspost på usagligt grundlag i en sag, der på velovervejet politisk og demokratisk vis var på plads. En sag, hvor du, Christian Halgreen, konstaterer og erkender, at halvtaget ikke påvirker ind- og udsyn i forhold til gravhøjen, og afsluttende nævner, at du synes, der er bygninger nok på grunden.

Det er retskrænkende, at en enkelt persons holdninger bliver vægtet i klagenævnet, hvorimod den demokratiske proces i kommunen nedprioriteres.

Du vil kunne opnå lidt respekt, Christian Halgreen, hvis du erkender, at du er gået for vidt og har set stort på den demokratiske proces, samt meddeler klagenævnet, at sagen er behandlet på et forkert grundlag, hvor betingelserne for dispensation netop var til stede, men hvor denne mulighed falder bort, når I i Danmarks Naturfredningsforening vil behandle alle sager ens, og at du derfor trækker din klage tilbage. Det ville klæde demokratiet, og mine forældre ville endelig kunne slippe for alle de bekymringer, de har haft om retten til at benytte deres ejendom. Giv dem dog lov til at leve et fortjent pensionistliv, selvom de har de døde "i baghaven".

Lad fornuften råde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce