Naturpark


Naturpark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: En naturpark er for mig et område, hvor man kan opleve fred og ro og den vilde flora og fauna. Jeg bor i det område, man har udråbt til Naturpark Randers Fjord.

For nylig gik jeg en tur i det dejlige forårsvejr, men det, jeg oplevede, var absolut ikke, hvad jeg forstår ved natur. Det stank af gylle, og jeg så to giftsprøjter samt flere larmende kæmpetraktorer, ikke en lærke, vibe eller andre dyr. Intet kan overleve i dette helvede, hvor al natur, levende hegn, småskove, markskel, markveje og så videre er fjernet til fordel for den altødelæggende kornproduktion. Dog havde en hare forvildet sig ind i naturparken, men den overlever næppe giftangrebet.

Hvis man virkelig mener noget med en naturpark, skal man genoprette den natur, som er ødelagt herude. For eksempel ved at fjerne en del af digerne samt landbruget fra området. Man praler med, at naturparken omfatter cirka 30.000 hektar. I sandhedens og virkelighedens interesse bør man oplyse, hvor meget der er natur, og hvor meget der er giftsprøjtet landbrugsjord.

Naturpark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce