Pension. - Hun har jo ikke noget tøj på


Pension. - Hun har jo ikke noget tøj på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Vi kender alle H.C. Andersens historie om kejserens nye klæder, hvor kejseren havde fået lavet en dragt så fin og luftig af kun indbildt skønhed. Ingen af byens borgere ville udstille sig selv ved at virke dummere end andre, så alle bøjede sig derfor dybt i støvet for den flotte indbildte klædedragt.

På gaden var der en lille dreng, der med sine klare barneøjne kunne se, hvad byens borgere ikke turde indrømme, at de kunne se, for ikke at virke dummere end de andre. Drengen råbte med sin klare barnestemme "Han har jo ikke noget tøj på". Nu turde alle byens borgere lige pludselig godt vedkende sig, at det hele havde været et stort blufnummer.

Socialdemokratiet og Mette Frederiksens forslag om tidligere tilbagetrækning til nedslidte danskere er lige så luftigt og gennemsigtigt som kejserens indbildte klædedragt.

Mette Frederiksen prøver at indbilde os danskerne, at vi vil få ret til en tidligere tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, hvis vi stemmer på hende ved næste folketingsvalg.

Hvis forslaget gennemføres efter den socialdemokratiske model, vil det efterlade et delt Danmark. Masser af danskere vil i den grad føle sig snydt, fordi forslaget kun vil være til gavn for et meget lille "tilfældigt" mindretal.

Hvem er nedslidt, og hvem skal bedømme det? Det er som at åbne Pandoras æske. Det vil være en bombe under landets økonomi og vil ramme fremtidige generationer. Det vil være dem, der vil komme til at bære byrden for Mette Frederiksens leg med kejserens nye klæder. Det er et stort blufnummer. Mette Frederiksen "hun har jo ikke noget tøj på". Det er valgflæsk af værste skuffe.

Udbyg i stedet den eksisterende seniorpensionsordning. Den ordning kan benyttes af og være til gavn for alle danskere, der føler sig nedslidte.

Pension. - Hun har jo ikke noget tøj på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce