Randers city - også en tur værd for børnene?


Randers city - også en tur værd for børnene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

I de gode gamle dage, da jeg var en lille dreng, kunne det være noget af et "mareridt" for travle forældre at besøge Randers city, da der var tre-fire legetøjsforretninger, men for mig var det som at være i himlen. Jeg husker især, hvor fedt det var at komme ind i BR eller Legekæden og pege som en anden snurretop efter de ting, som jeg ønskede mig til min fødselsdag eller til jul.

Det er heldigvis også muligt for den nuværende generation af børn, men det er slut om få måneder, hvor lyset slukker i den sidste legetøjsforretning i Randers city. Jeg nyder stadig i dag at besøge BR - ikke mindst fordi jeg kan se, at min søn deler den samme glæde, som jeg havde. Vi kunne selvfølgelig bare tage i storcenteret eller tilføje Lego og dyrefigurer til den elektroniske indkøbskurv kun 3 gange W væk.

Måske er det bare mig, der er blevet gammel, men for mig er det bare noget særligt at gå rundt i den hyggelige midtby og tage varerne ned fra hylderne - en oplevelse i 4D! Jeg er i øvrigt født i 1982 og var allerede en stor dreng, da vi blev europamestre i fodbold. Det kunne måske ske igen. Det kunne måske også ske igen, at der var folk, der fik mod på at starte en legetøjsbutik i byen. Jeg håber virkelig, at det vil ske. Randers city har et godt og alsidigt udvalg af butikker til de voksne, men hvis de voksne skal tage børnene med, så er der også nødt til at være steder, hvor børnene kan få gode oplevelser og et pusterum fra de voksnes shopping. Legepladsen i city venter vi i øvrigt stadig tålmodigt på.

Randers city - også en tur værd for børnene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce