Regeringen styrker den stramme udlændingepolitik


Regeringen styrker den stramme udlændingepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Med dette års finanslov gør vi endelig op med kriminelle udlændinge. Alt for længe har områderne med udrejsecentre været udsat for indbrud, vold og anden kriminalitet. Med denne finanslov sender vi de kriminelle udlændinge, der skal udvises, ud på en ø, så de ikke er til fare for resten af samfundet.

Udrejsecentret skal huse de mest hærdede kriminelle og fremmedkrigere i Danmark. Formålet er at få skabt tryghed for borgere, der bor tæt på udrejsecentre rundt i landet, samt isolere kriminelle udlændinge fra resten af landet. Derudover sætter vi nu loft over antallet af familiesammenføringer om året. Vi har i øjeblikket den laveste tilstrømning af asyllandssøgere, men vi er nødt til at have redskaberne til at reagere, hvis en strøm af asylansøgere igen rammer Danmark.

Det vigtigste ved denne aftale er, at vi gør det klart og tydeligt, at flygtninge skal vende hjem til deres hjemland, så snart det er sikkert for dem at vende hjem. Det er ikke en menneskeret at komme til Danmark og bo. Den dag, deres hjemlande er sikre, skal de hjem. Vi har i forbindelse med dette oprettet en ny ydelse kaldet "hjemrejseydelsen", der før hed integrationsydelse og bliver sat ned med 2.000 kroner, så det bedre kan betale sig at forsørge sig selv.

Jeg er utrolig stolt over denne finanslov, for den gør det endelig klart og tydeligt, at udlændinge skal hjem, når det er sikkert for dem. At det ikke er en menneskeret at komme og bo i Danmark, og at kriminelle udlændinge bliver isoleret fra resten af samfundet, så borgerne kan være trygge igen. Det er nemlig fornuftig og nødvendig politik for Danmark.

Regeringen styrker den stramme udlændingepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce