Repatriering


Repatriering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Flygtningekonventionen var oprindelig tiltænkt en situation, hvor europæere flygtede til de nærmeste lande for senere at blive repatrieret eller indpasset i den oprindelige befolkning. Erfaringen viser, at de store flygtningestrømme fra afrikanske og arabiske lande skaber kulturelle og økonomiske problemer i modtagerlandet. I 2016 brugte Danmark 30 milliarder kroner.

Venstre og Dansk Folkeparti har i budgetforliget (2018) fået gennemført, at Randers Kommune skal lave en kampagne, der skal gøre flygtninge opmærksom på repatriering med støtte fra den danske stat.

At flygtninge er kommet frem i valgkampen har skabt frustration og panik på venstrefløjen. Hvis venstrefløjen ledet af Socialdemokratiet og SF kommer til magten i Randers Kommune, vil Venstre og Dansk Folkepartis kampagne blive stoppet. Nye Borgerlige støtter Venstre og Dansk Folkepartis kampagne.

Venstrefløjen siger, at Danmark er et meget rigt land, når flygtninge skal hjælpes. Socialdemokratiet ønsker integration, uddannelse og et arbejde til flygtninge i Randers Kommune. En ikke vestlig indvandrer koster 170.000 kroner om året, og udgifterne til tolkebistand i Randers Kommune er eksploderet.

Men når det er danske børneinstitutioner, skoler og plejehjem, har vi desværre ikke råd, der skal spares for at holde balancen i kommunens budget.

Nye Borgerlige i Randers ønsker, at Randers Kommunes integrationsprojekter skal nedprioriteres, og repatrieringsprojekter skal etableres. Kort sagt, vi ønsker Randers Kommunes integrationsafdeling ændret til en integrations- og repatrieringsafdeling.

De penge, der spares ved at hjælpe flygtningene tilbage til nærområdet, kan bruges på øget velfærd til sårbare danskere.

Repatriering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce