Savner en saglig forklaring om Kraftcenter Korshøj


Savner en saglig forklaring om Kraftcenter Korshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Som medlem af Kraftcenter Korshøj, tidligere skolebestyrelsesmedlem på Korshøjskolen, frivillig i SMIFF09, medlem i Korshøjhallens bestyrelse og ellers en begejstret beboer i Landsbyklynge Kronjylland, som jeg i øvrigt også har været med i, tager jeg hermed bladet fra munden.

Debatten har været yderst aktiv, siden kultur- og fritidsudvalget meldte deres afstemning ud omkring Kraftcenter Korshøj. Der er blevet vendt og drejet en masse gode argumenter, især for Kraftcentrets tilvejebringelse.

Det, som jeg især savner, er en sober, saglig og velargumenteret forklaring på, hvorfor netop den her sag adskiller sig fra tidligere tiders tilsvarende problemstillinger. Hvorfor bruger politikerne pludselig argumenter, som der er modstand til stede, så derfor kan vi ikke stemme for - jamen så er vejen fremad jo så meget desto nemmere, for modstand er til stede i al form for udvikling. Eller argumenter som jord kun kan udlejes i 30 år og skal så tilbagefalde til landbrugsjord igen - jeg har svært ved at forestille mig vores liv om 30 år men tænker eksempelvis ikke, Randers Fjord-golfbanen slettes, og vårbyg sås? Yderligt finder jeg det utroligt ærgerligt, at et land bygget på demokrati skal underlægges den, som råber højest, frem for den, som har holdt sig til den aftale, som beror sig på både tid, indhold og den gode dialog.

Undervejs har jeg personligt deltaget i sammenlægningen af SMIFF09, adskillige generalforsamlinger og statusberetninger om Kraftcenter Korshøj. For år tilbage var jeg sågar inviteret til Albæk for at fremlægge vores ideer, som dengang var den helt store plan involverende skole, institutioner, stisystemer og fodboldbaner. Dengang var modtagelsen ikke negativ, måske nærmere afventende, og set i bagklogskabens lys tænkte deltagerne måske, det var så urealistisk, at det aldrig blev realiseret, men ikke desto mindre blev det ikke talt ned. Jeg har sidenhen deltaget i lignende samlinger i Albæk, hvor agendaen har været en helt anden. Vi har måske været naive undervejs, men for mit eget vedkommende kan jeg stadig ikke fravige tanken om et Kraftcenter i midten af Landsbyklynge Kronjylland, som værende et samlingspunkt, et center, som skaber inspiration og ambition for, at yderlige tiltag vil tage fart over hele klyngens område.

Et status quo tænker jeg vil udfordre hele området, så trafikken går imod byens tilbud.

Kære byrådsmedlemmer, hvor ser I Randers Kommune om 30 år?

Indeholder de nye veje udvikling uden for byens hvide skilte?

Savner en saglig forklaring om Kraftcenter Korshøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce