Skovbro i Langå - vigtigt at få den færdig


Skovbro i Langå - vigtigt at få den færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Den sidste del af stibroen over Langå Station har nu fået en tillægsbevilling på 2,3 millioner kroner, stemt igennem af et samlet byråd. Vi er på den ene side rigtig ærgerlige over, at denne tillægsbevilling er nødvendig men samtidig glade for, at den endelige finansiering nu er på plads. Desuden vil vi gerne takke vores byrådskolleger for at bakke op om dette vigtige projekt.

Længe har borgerne i Langå ventet på, at broen blev færdig, men forsinkelser på grund af ukorrekte beregninger har udsat projektet igen og igen. Med den sidste bevilling synes den sidste forhindring nu at være ryddet "af sporet", og den sidste del af stibroen kan forventes færdig ultimo 2019. Man forstår godt, at borgerne er, og har været, utålmodige. Det har været en uskøn proces, ingen tvivl om det, men det ændrer ikke på, at vi naturligvis ikke kan have en bro hængende midt i luften. Derfor er det glædeligt, at vi nu endelig har fået helt styr på finansieringen.

Den færdige stibro vil binde de to dele af Langå sammen, skabe trafiksikkerhed og passage for både store og små, som måske skal ned på boldbanerne. Med færdiggørelsen skabes ydermere bedre adgang for lystfiskere og turister til naturen ved Gudenåen og Langå Egeskov, eller som måske vil se det historiske mindesmærke ved de sprængte brohoveder fra Anden Verdenskrig. Desuden giver stibroen borgerne i Skovlyst-kvarteret adgang til den togstation, de altid har haft lige i baghaven, men som de ikke har haft ordentlig og direkte adgang til.

Vi glæder os til, broen bliver helt færdig - ligesom mange andre borgere gør.

Skovbro i Langå - vigtigt at få den færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce