Sundhed. Sorteper til Favrskov Kommune


Sundhed. Sorteper til Favrskov Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Regeringen har lige uddelt 200 millioner kroner til læge- og sundhedshuse i landets kommuner. Hele fire af de 19 kommuner i Region Midtjylland fik anlægsmidler til forbedring af de lokale sundhedstilbud. Favrskov Kommune søgte desværre ingen statspenge og fik derfor selvfølgelig ingenting.

Netop styrkelse af det nære sundhedsvæsen i kommunen har været min og Venstres mærkesag siden kommunens dannelse for 12 år siden. Kommunens tidligere byråd har gennem årene efterhånden gennemført etablering af fire mindre sundhedscentre i kommunens hovedbyer. Nu er der dog behov for, at et af de fire sundhedscentre udbygges til et stort center med mange flere sundhedsydelser. Det bør være en oplagt vision for styrkelse af folkesundheden i kommunen.

Større sundhedscentre er allerede etableret i for eksempel Silkeborg, Randers, Grenaa, Skanderborg og Skive. Der er flere anlægspenge på vej fra staten til etablering af sundhedshuse i kommunerne, og nu bør alle byrådets partier vågne op og samle sig om en ambitiøs plan for det nære sundhedsvæsen. Jeg skal nok efter bedste evne bidrage som regionsrådsmedlem.

Det mest oplagte vil være placering af et stort sundhedscenter i Hammel.

Sundhedscentret skal være omdrejningspunkt for flere private og offentlige sundhedsydelser. Der er flere placeringsmuligheder i Hammel, men den opgave varetages bedst til et fornuftigt byråd i Favrskov Kommune.

Sundhed. Sorteper til Favrskov Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce