Tak for hjælp og støtte


Tak for hjælp og støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Vi danskere tager tit mange ting for givet. Vi brokker os, når vi synes, der er grund til det - men vi glemmer tit at sige tak, når der er lige så stor grund til det.

I forbindelse med min hustrus sygdom og død vil jeg gerne sige en dybfølt tak for al god hjælp og støtte. Mange mennesker har været til stor hjælp og støtte i hele forløbet gennem de seneste tre-fire måneder. Men min største tak skal rettes til sygeplejegruppen på Tirsdalen i Område Syd og til det smertelindrende team på Regionshospitalet Randers.

Gennem de forløbne tre-fire måneder har der været daglige besøg af disse dygtige medarbejdere, hvis primære opgave var at tilse og hjælpe min hustru. Men jeg fik også lov til at opleve deres utrolige imødekommenhed og omsorg i forhold til mig som pårørende. På intet tidspunkt oplevede jeg disse medarbejdere som stressede eller for travle til at vise omsorg og hensyn. Det har været guld værd for mig at opleve i en svær tid med sygdom og død. Vi har stor grund til at være taknemmelige og værdsætte de goder, vi har i Danmark - og det gælder ikke mindst i Randers Kommune.

Jeg vil gerne sige en stor tak for alt det, der er blevet gjort for os.

Tak for hjælp og støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce