Troværdighed


Troværdighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

 

Ved gennemlæsning af Venstres præsentations- og valgavis ser jeg i præsentationen, at borgmester og borgmesterkandidat Claus Omann Jensen sætter troværdighed i højsædet.

For mig er troværdighed noget, som ligger hos modtageren. Omgivelserne bestemmer, om vi er troværdige. Man kan altså ikke selv bestemme, om man er troværdig, hvis man ikke bliver opfattet troværdig.

Hvis en person stiller sig i spidsen og ønsker, folk skal følge denne person, er troværdighed altafgørende, så man ikke gang på gang skal forholde sig til og kommentere sin egen troværdighed.

Ledelse handler om at bygge gode solide relationer og motivation. Dette kan ikke lade sig gøre uden troværdighed. Lederens troværdighed er afgørende for medarbejderens motivation.

Hvordan kan en siddende borgmester påstå, han er troværdig, når det kan anfægtes op til flere gange i en borgmesterperiode.

For det første indgik borgmesteren efter sidste kommunalvalg skriftlige konstitutionsaftaler med tre forskellige partier og deraf tre personer. Det vil sige, der blev underskrevet formelle kontrakter. Disse aftaler blev herefter annulleret.

Ligeledes er borgmesteren inhabil som formand for Verdo.

Det er ikke godt lederskab. Det viser i allerhøjeste grad ingen tegn på troværdighed, ordentlighed og redelighed. Det er ikke en borgmester værdig.

Troværdighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce