Udsigten er blåsort


Udsigten er blåsort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Simon Ø. Simonsens (SØS) læserbrev, Udsigten er blodrød, i lørdagens Amtsavis belærer os igen om, hvad vi danskere skal forstå om de såkaldte røde partiers politiske forslag.

Denne gang handler det om skat, og om at vi er blandt de mest beskattede på denne klode.

SØS glemmer i sin iver at sætte de såkaldte enhedslisters forslag i konteksten vores kommende klima, altså at det er nødvendigt, at vi finder løsninger på forhold, som belaster vores klima.

Men rigtigt er det, at vi betaler skat, og de mange penge, vi betaler, skulle så gerne give os danskere en velfærd, vi kan være tilfredse med. Men fakta er, at vores velfærd er under pres på stort set alle områder, for vi mangler skattekroner.

Her er det, at jeg appellerer til, om det næste læserbrev fra SØS kan omhandle, hvad grunden er til, at Skat ikke kan/vil inddrage de mange milliarder, vi skylder os selv, og alle de andre milliarder fra hvidvask, momssvindel, skattely, manglende opkrævet bilregistreringsafgift, ejendomsværdibeskatning og afskrivelsen af gæld med videre?

Det var som bekendt vores nuværende finansminister Kristian Jensen, der som skatteminister fra 2004 - 2010 var nøglepersonen i, at staten overtog det samlede skattevæsen og al inddrivelse, så måske SØS kan indhente viden i sit politiske bagland. En anden mulighed kunne også være den siden valget 2015 siddende skatteminister Carsten Lauritzsen, som ofte optræder i medierne med nye afsløringer om Skats manglende evne til at inddrage lovmæssig gæld.

Sandelig dystre udsigter for det at være dansker, og hvor må det være svært at være i blå stue.

Udsigten er blåsort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce