Udvikling til kommunens landsbyer


Udvikling til kommunens landsbyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Ofte, når politikerne taler, kan man som borger godt få indtrykket af, at det hele drejer sig om Randers midtby. Derfor er det for mig vigtigt at pointere, at for mig er Randers én samlet kommune, vi er to alen af samme stykke. Vi som politikere har ansvaret for at få dette meldt klart ud.

Jeg bor selv i en dejlig hyggelig landsby, Asferg, der ligger nogle minutter fra Randers midtby, her er der højt til loftet, venlige naboer, en lille skole, en kirke og et rigt foreningsliv. Alt dette er med til at gøre byen til, hvad den er, et attraktivt sted for børnefamilier, børn, unge og ældre i trivsel. Jeg tror på, at mange landsbyer ser ud ligesom Asferg, og mit håb er, at vi får endnu flere til at flytte til landsbyerne.

Derfor vil jeg naturligvis gerne være med til at gøre det endnu mere attraktivt at bo på landet. Dette skal blandt andet ske ved at give landsbyerne adgang til hurtige og sikre internet og mobilforbindelser. Folk er i dag dybt afhængige af at kunne komme på nettet for blandt andet at bruge nemID, borger.dk med videre.

Ligeledes er det i dag de færreste, der har fastnettelefoner, hvorfor det også af rent sikkerhedsmæssige hensyn er vigtigt med en ordentlig mobildækning, så man kan komme i kontakt med omverdenen ved behov.

Jeg har flere gange fået fortalt, at ønsket om øget beskæftigelse i landsbyerne er stort. Derfor vil jeg bestemt heller ikke afvise, at en mulighed kunne være omrokering af kommunale arbejdspladser, hvor det vil give mening. 

Jeg tror, at den enkelte landsby med dens engagerede borgere ved, hvad der er bedst for lige netop deres sted. Derfor håber jeg på en tæt og løbende dialog med de forskellige steder. Jeg er meget åben for alle de inputs, idéer og tiltag, man som borger i en landsby har at komme med. I er derfor altid mere end velkomne til at tage kontakt til mig.

 

Udvikling til kommunens landsbyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce