Vi lytter til jer


Vi lytter til jer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Læserbrev: Vi er rigtig glade for, at vi i forligspartierne er blevet enige om at droppe serviceforringelserne på Aldershvile i Havndal og Dronningborg Plejehjem.

Vi ved, hvor stor betydning lokale offentlige kraftcentre har for lokalområderne, og den viden er vi kun blevet bestyrket i.

Vi gik til valg på, at vi vil optræde med ordentlighed i både ord og handling, og at vi aktivt vil inddrage interesserede borgere i alle relevante sammenhænge. For os er det vigtigt, at vi som politikere møder borgerne, også når der skal træffes svære beslutninger.

Derfor valgte vi i forbindelse med høringsperioden at deltage i borgermøde både i Havndal og Dronningborg. Vi besøgte Dronningborg Plejehjem, hvor vi fik talt med personalet og beboerne. Vi har læst høringssvarene, som er kommet, og læserbrevene i aviserne. De mange underskrifter har gjort indtryk på os.

Det blev tydeligt for os, at plejehjemmene udover at være plejehjem også udfylder en stærk og vigtig rolle i lokalområderne. Opbakningen til de to plejehjem er stor. I Dronningborg og Havndal er det hele området, som ville blive påvirket, i og med at lukningen også vil få konsekvenser for personalet i udegruppen og de mange brugere af både aktivitetscentret og cafeen. Vi har hørt pårørende fortælle, hvor stor betydning det har, at nære familiemedlemmer, som bor i områderne, har nem adgang til daglige besøg.

Det er vores opgave at være opsøgende og nysgerrige på hverdagen i vores fælles kommune, men økonomien skal også hænge sammen. Det er vigtigt, at vi har et godt indtægtsgrundlag i vores kommune, så vi kan få råd til mere velfærd. Det er også vigtigt, at vi sørger for at passe godt på både vores børn, unge og ældre, som bruger vores samfundsinstitutioner mest.

Det er et underligt skisma at stå i. Samlet er vi glade og tilfredse med, at beslutningen om serviceforringelser på Aldershvile og Dronningborg Plejehjem er droppet, men blot ved at læse dagens avis kan vi se, hvordan der kæmpes om at tage æren for beslutningen.

Politik handler om at søge indflydelse og finde kompromis. Vi har alle kun en stemme i byrådet, og kun ved at findes fælles fodslag og sætte retning har vi mulighed for at udvikle vores fælles kommune. Vi er ikke enige om alt, og vejene til målene er forskellige, men vi har alle en stor kærlighed til vores fælles kommune. Svære og lette beslutninger skal tages - det har vi som politikere forpligtet os til. Men det handler for os om, at vi på et så godt som muligt oplyst grundlag træffer beslutningerne, og at vi sikrer en god og ordentlig proces, hvor alle har mulighed for at blive hørt.

Vi lytter til jer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce