Den lokale vækst er støbt i cement


Den lokale vækst er støbt i cement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Webredaktør Fakri Aldin Koleilat
Billede
Leder. 

Randersvirksomheden Confac, der producerer betonelementer, har leveret et rekordregnskab, og dermed forgyldes de ansatte nok engang i det delvist medarbejderejede selskab.

Helt præcist er der tale om et beløb på 20.000 kroner per medarbejder foruden en tildelt aktieandel til en værdi af 24.000 kroner i løbet af 2018.

Dermed uddeler betonproducenten omkring tre millioner til de 70 ansatte som tak for året, der er gået.

Gode medarbejdere er guld værd for landets virksomheder, hvilket Confac med sin overskudsdeling får understreget og honoreret på meget synlig vis. Aktierne bliver tildelt over bruttolønnen, og ordningen sikrer, at medarbejderne ejer en stadigt stigende aktieandel i den virksomhed, hvor de tilbringer en stor del af døgnets vågne timer.

Derudover får medarbejderne en positiv historie, de kan fortælle videre til deres netværk, og virksomheden kan bruge belønningen til de ansatte som en del af dens eksterne markedsføring. Alt sammen noget, der alt andet lige må lette rekrutteringsprocessen i en vækstvirksomhed som Confac, der nu igen skal bruge nye medarbejdere. En fabriksudbygning står klar i foråret, og forventningen er, at kapaciteten vil blive fordoblet.

Væksten er ikke den eneste årsag til, at der skal flere folk til hos betonfirmaet. Tilgangen skyldes også et ønske om at gøre sig mere fri af underleverandører og i højere grad selv varetage de ydelser og producere de ting, som Confac tidligere har købt sig til fra eksterne samarbejdspartnere. Det sker med det sigte at gøre sig mere konkurrencedygtig i et marked, hvor der ingen garantier er, og at gøre sig mindre sårbar over for udefrakommende faktorer.

Det kan ikke underkendes, at overskudsdeling er med til at give mere loyale medarbejdere, der igen bliver til gode ambassadører for virksomheden - helt ud i de yderste led og i det vigtige møde med kunderne. Det giver merværdi, der er med til at løfte vort lokale erhvervsliv op og sikrer flere arbejdspladser. Vi har brug for succeshistorierne og brug for, at det ikke kun er virksomhedslederne, der taler deres egne virksomheder op.

Det siger sig selv, at når medarbejderne selv ejer en del af virksomheden, vil de naturligt nok have en interesse i at tale virksomhedens sag og aktivt være med til at fremme den videre vækst. Den vækst har potentialet til at komme hele vort lokalområde til gavn, og det kan umuligt være en dårlig ting.

Ved at knytte medarbejderne tættere på virksomheden sikrer ledelsen sig, at forudsætningerne er til stede for, at medarbejderne hver eneste arbejdsdag møder topmotiverede ind og vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at sikre den næste ordre og gøre tingene på den mest optimale måde. Alt sammen for at sikre virksomhedens fortsatte vækst til gavn for alle.

Den lokale vækst er støbt i cement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce