Vi bruger cookies!

amtsavisen.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.amtsavisen.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Guide: Sådan laver du klassisk risalamande og kirsebærsauce

Arkivfoto

Guide: Sådan laver du klassisk risalamande og kirsebærsauce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du få den afdøde madskribent Hans Jensens opskrift på den klassiske juledessert.

Livsstil: Herunder bringer Amtsavisen en opskrift på klassisk risalamande, som den afdøde madskribent Hans Jensen har kreeret.

Der medfølger også en opskrift på kirsebærsauce, hvor der blandt andet skal et skvæt balsamico i.

Hans Jensen døde i foråret 2017, da han var 84 år gammel. Han var i mange år madskribent og ledende redaktør på Fyns Amts Avis.

Guide: Sådan laver du klassisk risalamande og kirsebærsauce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.