Hedehuset er kandidat til Akademikerprisen 2018

Sociolog Sofie Saabye Bach (th) og køkkenchef Pernille Schmidt var i efteråret 2017 primus motorer på Fonden Hedehusets nyeste tiltag - nemlig Café På Banen i Hobro, som sætter visiterede unge og voksne fra Mariagerfjord i arbejde. Arkivfoto: Pia Pagaard M. Madsen

Hedehuset er kandidat til Akademikerprisen 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fonden Hedehuset er den ene af tre kandidater, der aspirerer til at blive Nordjyllands repræsentant i den landsdækkende konkurrence Akademikerprisen 2018.

Mariager: I begyndelsen af næste uge bliver det afgjort, hvilken virksomhed der skal repræsentere Nordjylland i den landsdækkende konkurrence om Akademikerprisen 2018 og en kontant præmie på 100.000 kroner.

Akademikerprisen er blevet skabt på initiativ af Akademikernes A-kasse og blev uddelt første gang i 2015. Prisen har til formål at fungere som en anerkendelse til de virksomheder, der bryder med normer og vanetænkning og bruger akademisk arbejdskraft til at skabe fremtidens vækst.

Feltet af kandidater i Nordjylland er nu indsnævret til tre, og heriblandt er Fonden Hedehuset i Mariager.

- I mødet med sociologen Sofie Saaby Bach fik dag- og døgninstitutionen Fonden Hedehuset aflivet fordommene om akademikere som tørre forskertyper. Siden ansættelsen som afdelingsleder har Sofie Saaby Bach haft en afgørende rolle i udviklingen af den socialøkonomiske virksomhed, der nu har markant flere tilbud til udsatte børn, unge og voksne. Det forventes, at der skal fastansættes 10 nye medarbejdere, står der i indstillingen, som har bragt Fonden Hedehuset frem til det sidste udskilningsløb.

Årets to øvrige nordjyske kandidater er Actas A/S i Aalborg og Roblon i Frederikshavn.

Sidste år blev prisen givet til den randrusianske virksomhed Gardin Lis, som siden ansættelsen af en akademiker har udviklet sig fra at være en lokal gardinbutik i Randers til at være en eksportvirksomhed i vækst.

I dag er Gardin Lis en virksomhed med 36 ansatte og kunder i hele Danmark og i udlandet.

Hedehuset er kandidat til Akademikerprisen 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce