54-årig kvinde mistede alt i brand i nat

Arkivfoto: Michael Bager

54-årig kvinde mistede alt i brand i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En brand i nat i Kærby ved Gjerlev efterlod en kvindelig beboer med blot en mobiltelefon og nogle få beklædningsgenstande. Alt andet er tilsyneladende blevet flammernes bytte.

Gjerlev: En 54-årig kvindelig beboer i en ejendom på Guldgaden i Kærby, Gjerlev, har ikke fået sovet i nat, efter at stuehuset pludselig stod i flammer.

Det eneste, det lykkedes for kvinden at få med sig ud, da hun flygtede fra det brændende hus i trusser og T-shirt, var sin telefon.

Alt andet formoder hun er blevet flammernes bytte.

- Det tror jeg. Jeg må ikke komme derind. Vinduerne er spærret af, og der er sat en hængelås på pladen foran døren, siger kvinden, der ikke ved, om hun kan blive genhuset.

- Jeg har snakket med forsikringsselskabet, og de venter på grønt lys fra politiet på, om de må tage ud og vurdere, siger hun.

Klokken lidt i et natten til tirsdag fik hun banket genboen op, og nabokonen fandt noget tøj i klædeskabet til den uheldsramte kvinde, der blev behandlet for røgforgiftning på Regionshospitalet Randers.

- Jeg har heller ingen bil. Eller jo, jeg har en bil, men nøglerne kunne de ikke finde. Det er noget rigtigt skrammel, siger hun.

Overtændt af flammer

Alarmen indløb hos brandvæsenet kl. 00.41, og da man nåede frem på adressen, stod der flammer ud af vinduerne.

- Det siger sig selv, at når flammerne først står ud af vinduerne, er det fordi, huset er godt og grundigt overtændt, siger indsatsleder Per Allan Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

- Vi fik det slukket, men det indvendige var det ikke til at redde ret meget af, siger han om branden, der kom under kontrol kl. 01.06, hvor de fleste flammer var slukket.

Til politiet har kvinden fortalt, at hun vågnede ved, at det brændte, og at hun havde glemt at slukke et stearinlys, inden hun var gået i seng, og at det sandsynligvis var årsagen til branden.

Kvinden er derfor blevet sigtet for ikke at have udvist forsigtighed med ild under Beredskabslovens paragraf 71, nummer 1.

- Og det forhold erkender hun, siger Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Nu skal en gerningsstedsundersøgelse afklare de nærmere omstændigheder ved branden.

Østjyllands Politi opfordrer i forbindelse med branden i nat til, at der i den mørke tid bliver udvist ekstra stor forsigtighed i omgangen med levende lys.

54-årig kvinde mistede alt i brand i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce