Efter konkurs: Randers får ny maskinbutik

Snart kan man igen købe og få serviceret maskiner fra Massey Ferguson i Randers. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen/Scanpix

Efter konkurs: Randers får ny maskinbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjallerup Maskinforretning har besluttet at udfylde hullet efter konkursen i oktober i Jysk Maskincenter og etablerer en afdeling i Randers med nogle af medarbejderne fra det konkursramte JMC.

Randers: Med konkursen for et par måneder siden i Jysk Maskincenter mistede Randers-området en forhandler af landbrugsmaskiner fra Massey Ferguson. Nu vil man imidlertid igen kunne købe MF-maskiner i Randers, idet Hjallerup Maskinforretning efter aftale med med importøren, Agco Danmark, nu etablerer en afdeling i byen.

De første fem personer er ansat til at bemande afdelingen, og adressen er også fundet, men direktør i Hjallerup Maskinforretning, Morten Bordvik, ønsker endnu ikke at afsløre hvor butikken åbner.

- De sidste underskrifter er ikke sat, så før alt er på plads vil vi ikke melde ud, hvor vi åbner. Men det kan vi formentlig sidst på ugen, siger han.

Salg og service

Imidlertid levner direktøren ingen tvivl om, at man åbner, og at det sker meget snart.

- Vi har ansat fem mand, som tidligere arbejdede hos Jysk Maskincenter. Vi ville gerne have ansat endnu flere derfra, men vi var for sent ude, siger Morten Bordvik.

Han fortæller videre, at han regner med at Hjallerup Maskinforretnings afdeling i Randers skal bemandes med i alt 12-13 ansatte.

- Men nu lægger vi ud med de fem og trækker i starten også på medarbejderne i vores to afdelinger i Aars og Støvring, siger Morten Bordvik.

Den nye randersafdeling vil være leveringsdygtig i alle maskiner fra og reservedele til Massey Ferguson, og vil endvidere kunne lave service på maskiner fra andre producenter.

Udover at trække på egne afdelinger i Aars og Støvring har Hjallerup Maskinforretning et tæt samarbejde med Massey Ferguson Servicepartnerne Holms Maskinservice i Hammel og Brdr. Thorsen på Djursland.

Tilfredshed hos Agco

Hos Agco, der producerer MF-maskinerne, glæder administrerende direktør i den danske del, Bo Gade, sig over, at er igen er en Massey Ferguson forhandler i Randers.

- Det har været afgørende for os, at vi kunne finde en god, langsigtet og stabil løsning, der sikrede nærheden til kunderne - og derigennem det bedste grundlag for vækst i området, siger Bo Gade.

- Samtidig har det været vigtigt for os, at den ny MF-forhandler i Kronjylland har den nødvendige styrke og kompetence til at sælge og servicere det omfattende MF program - hvor blandt andet hele det nye græsprogram netop er kommet til her i efteråret, siger Bo Gade.

Jysk Maskincenters bygninger er solgt til en anden maskinforretning, nemlig HCP i Grindsted, der bl. a. forhandler traktormærkerne Deutz-Fahr og Zetor.

Efter konkurs: Randers får ny maskinbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce