Loftstrappe udløser energipris

Salgsdirektør Jacob Ravn (tv) og administrerende direktør Michael Frandsen glæder sig over hæderen, som de forventer vil hjælpe til endnu større udbredelse af deres prisbelønnede loftstrappeløsning. Arkivfoto: Ole Jakobsen

Loftstrappe udløser energipris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havndal-virksomheden Wood Step, der producerer og sælger trapper, er netop blevet hædret med Byggeriets Energipris. Produktet, som udløste prisen, er en trappe af den type, man kan hive ned fra loftet ved at trække i håndtaget på en loftslem.

Havndal: - Vi var såmænd allerede pavestolte, da vi blev nomineret til prisen. Men at vi nu har vundet den er bare helt fantastisk. Vi er glade og superstolte, siger Michael Frandsen.

Han er administrerende direktør i havndalvirksomheden Wood Step, som på den igangværende messe, Byggeri' 18 i Fredericia, netop har fået overrakt årets energipris.

Den hædrede loftstrappe bærer navnet Polar Step og udmærker sig ved at være særligt god til at holde kulden ude fra det rum, hvorfra trappen fører op til loftet. Der er tale om en trappe af den slags, som man hiver ned ved at åbne en lem i loftet.

Bag prisen står brancheforeningen Danske Byggecentre, som også er arrangør af messen, og prisen blev overrakt af Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard samt Carsten With Thygesen, der er formand for Markedsmodningsfonden og næstformand i Realdania.

Dobbelt lem

Den grundlæggende konstruktion i Polar Step har i følge Michael Frandsen nogle år på bagen.

- Men vi udvikler hele tiden på vores produkter, og den nuværende version er vel cirka halvandet år gammel, siger Michael Frandsen og forklarer, hvad der gør den nyeste loftstrappeløsning speciel:

- Den er forsynet med en dobbeltlem, hvoraf en ene åbner nedad, og den anden opad ud i loftsrummet, når man trækker i den nederste lem nedefra. Adgangen op til loftsrummet er med andre ord - når trappen ikke er i brug - lukket med hele to lemme, som begge slutter tæt. På den måde opstår et hulrum med stillestående luft, hvilket giver en god isoleringsevne.

To rekordår

Michael Frandsen fortæller, at Polar Step trappen allerede er fast inventar hos flere byggefirmaer, men han forventer alligevel, at Byggeriets Energipris vil kunne sætte yderligere skub i udbredelsen af den havndalske trappe.

- Der er jo tale om et ikke særligt synligt produkt, så derfor kan det godt være en udfordring at markedsføre en loftstrappe, siger han.

Wood Step blev grundlagt som én-mandsfirma i 1991 af Peter Ravn. For et par år siden overdrog han virksomheden til sønnen Jacob Ravn og Michael Frandsen, som i dag sammen står i spidsen for 25 medarbejdere, der både i 2016 og 2017 præsterede, så det endte i rekordregnskaber. Man med andre ord også uden hædrende priser.

Loftstrappe udløser energipris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce