Overblik: Kandidater meget ujævnt fordelt i kommunen

Foto: Google Maps

Overblik: Kandidater meget ujævnt fordelt i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man ønsker at sætte sit kryds ved en lokal kandidat til byrådsvalget, er der mange steder kun få partier og lister at vælge imellem.

Randers: Borgerne i Randers har 169 kandidater at vælge imellem, når krydset skal sættes tirsdag 21. november. De er fordelt på 18 forskellige partier og lister. Men de er meget ujævnt fordelt i kommunen. Der er naturligvis flest kandidater opstillet i Randers.

I kommunens to næststørste byer, Assentoft og Langå, ser det helt anderledes ud. I Langå er der opstillet tre kandidater, en socialdemokrat, en venstremand og en fra Velfærdslisten. Udenfor byen bor en radikal kandidat og en kandidat fra Kristendemokraterne. Hvis borgerne i Assentoft vil sætte deres kryds lokalt, kan de vælge imellem en radikal, en kristendemokrat eller en konservativ.

Øster Bjerregrav har mange lokale kandidater i forhold til byens størrelse. Her er opstillet kandidater fra SF, V, S og R.

Stevnstrup-borgerne kan vælge imellem kandidater fra S, V, K eller Liberal Alliance, hvis de vil stemme lokalt.

Store forskelle mellem byerne

I Fårup er der opstillet kandidater fra Kristendemokraterne, Socialdemokratiet og SF. I nabobyen Asferg kan man vælge i mellem to kandidater fra DF og én fra Venstre, hvis krydset skal sættes ved en lokal kandidat.

Uggelhuse har to kandidater, én fra hver af de store partier S og V. Romalt har lokale kandidater fra V, konservative og radikale.

Over Hornbæk har to Venstrefolk og en konservativ kandidat, mens Havndal har fire kandidater fra henholdsvis S, V, konservative og Velfærdslisten.

I Øster Tørslev er der to kandidater fra S og Sociallisten. Det samme er tilfældet i Gjerlev. Tvede-borgerne kan vælge imellem kandidater fra Velfærdslisten, konservative og Venstre, hvis de vil stemme lokalt.

Harridslev har en enkelt kandidat, der er radikal. Støvring har også én kandidat, der er socialdemokrat. I Mellerup er der slet ikke opstillet kandidater til byrådsvalget.

Se kortet: Her bor de lokale byrådskandidater

Overblik: Kandidater meget ujævnt fordelt i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce