Spidskandidat snupper sparekasses slogan

Der er et pudsigt sammenfald mellem overskriften i Frederik Glerup Christensens (Alternativet) læserbrev og Sparekassen Kronjyllands slogan. Arkivfoto: Lars Rasborg

Spidskandidat snupper sparekasses slogan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Sparekassen Kronjylland og Alternativets Frederik Glerup Christensen vil dig gerne "der hvor du er".

Randers: Frederik Glerup Christensen, som er spidskandidat for Alternativet i Randers til kommunalvalget, skrev for nylig i et læserbrev til Amtsavisen, at Alternativet glæder sig til at møde dig, "der hvor du er".

Sætningen lyder måske bekendt for læserne, da Sparekassen Kronjylland, som har hovedkontor i byen, er kendt for at ville hjælpe dig, "der hvor du er".

- Det var da egentlig sjovt. Jeg har slet ikke tænkt over det, siger en overrasket Frederik Glerup Christensen, da Amtsavisen ringer og fortæller om det pudsige sammenfald.

Han har ikke hentet inspiration til at bruge frasen "der hvor du er" hos Sparekassen Kronjylland, men i sit parti.

- Det er en sætning, som jeg har set gengivet i Alternativets materiale, og så passede den godt ind i læserbrevet, siger han.

Vi hidser os ikke op over det

Hos Sparekassen Kronjylland er der ingen sure miner over, at en byrådskandidat bruger virksomhedens registrerede slogan.

- Det er ikke noget, vi hidser os op over, fordi han bare bruger det i sit læserbrev. Men hvis nu det blev brugt i en større politisk kampagne, så ville det nok være noget andet, siger Jens Brix, der er områdedirektør i Sparekassen Kronjylland.

Han kan fortælle, at det faktisk ikke er første gang, at frasen optræder andre steder.

- Vi patentbeskyttede vores slogan i 2014, og da udkom Sanne Salomonsens sang 'Der hvor du er' også. Men vi er ikke helt sikre på, hvem der kom først, siger Jens Brix.

Spidskandidat snupper sparekasses slogan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce