Alt går igennem internettet i dag - og det skal det blive ved med


Alt går igennem internettet i dag - og det skal det blive ved med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknologien er i en rivende udvikling. Biler bliver hybride, de gamle havelåger bliver monteret med elmotorer, og smartphonesne bliver større, bedre og vildere år for år. Men alligevel er der et fænomen, der de seneste årtier må tage prisen for den vildeste udvikling. Internettet, som millioner af danskere bruger hver dag. I 2015 havde 92% af danskerne adgang til internettet, mens 87% var online hver dag, viser tal fra Danmarks Statistik, og internettet er en stor gave for dem, der kan finde ud af at bruge det ordentligt.

Et univers af ubegrænsede muligheder, der giver en hurtigere proces

Internettet er en videnskab. Det flyder med reklamer, links, webshops og hjemmesider over det hele. Ikke alt på internettet er guld værd, men mange danskere får en nemmere og bedre hverdag, fordi internettet eksisterer. I stedet for at skulle til at finde fjernbetjeningen, tænde for DR1, finde knappen for tekst-tv og slå op på side 302, kan du nu på få sekunder tjekke tv-programmet for diverse kanaler på internettet via www.tvtvtv.dk. Også flere dage i forvejen. Dette er blot et enkeltstående eksempel på, hvordan internettet viser sig fra sin bedste side.

Stedet, hvor folk forbindes

Internettet er i dag særlig kendt for de sociale medier - hvilken dansker har i dag ikke Facebook, Snapchat eller Instagram? Det er ikke mange. Internettet forbinder folk og skaber kommunikation og relationer.

Men nu har internettet endnu engang overgået sig selv. For mens Facebook og Snapchat er for folk, der allerede kender hinanden, så er internettet også ved at blive stedet, hvor folk kan mødes for første gang. I dag findes der datingsider, fest-apps og meget mere, som kan skabe nye venskaber - og hvem ved, måske mere? Det er fest app'en www.chililay.com et godt eksempel på.

I dag har rigtig mange par, venner og bekendte mødt hinanden via internettet - og det skal folk glædeligt blive ved med.

Nettet er både din og virksomhedsejeren bedste ven

Men internettet er ikke bare et sted, hvor folk mødes og optimerer deres liv. Det er også stedet, hvor folk lever. Her menes der ikke folk, der bruger mange timer på Facebook, men folk, der er afhængig af internettet, fordi det er der, de tjener deres penge. Webshop-ejere, programmører med flere er alle afhængige af, at internettet eksisterer. Faktisk kan de færreste virksomheder med deres nuværende strategi overleve, hvis ikke det var for nettet. Derfor er internettet et levebrød for mange.
 
Men selvom internettet er guld værd for dem, der driver forretningen, så er nettet om muligt en endnu større guldgrube for forbrugerne, når det kommer til nethandel. I dag kan vi sikre os, at vi handler et godt og troværdigt sted. Det er www.biggrey.com et lysende eksempel på. En side, der kvalitetssikrer webshops på nettet.
 
Men ikke bare kan vi handle sikkert - vi kan også handle billigt.
 
Har du f.eks. brug for en tømrer, fordi du skal have lavet en ny carport, kan du hurtigt og nemt finde en oversigt over den billigste tømrer i netop din by på http://toemrer-priser.dk.
 
Derved bliver internettet en gevinst for alle. For dem, der søger relationer, for dem, der ønsker en nemmere hverdag og for dem, der driver forretning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Når en artikel er markeret med 'annonce' eller 'annoncørbetalt indhold', betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel. Indholdet skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med 'Annoncørbetalt indhold' og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Alt går igennem internettet i dag - og det skal det blive ved med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.