Hadsund-drab skete tilsyneladende efter tilfældigt møde: Forlod værtshus hånd i hånd

Politiets teknikere arbejder i Nørregade i Hadsund, søndag den 11. november 2018.Et kvindelig i en garage på Nørregade i Hadsund by har fået politiet til at indlede en større efterforskning søndag formiddag. Sagen efterforskes som et drab, lyder det fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt.. (Foto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix)

Hadsund-drab skete tilsyneladende efter tilfældigt møde: Forlod værtshus hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordjyllands Politi søger nu vidner, der kan hjælpe med at kortlægge den 28-årige drabssigtede og den dræbte kvindes færden, efter de mødte hinanden på et værtshus i Hadsund natten til søndag.

Hadsund: Den 28-årige mand fra Hadsund, der er sigtet for at have dræbt og forsøgt at partere en 40-årig kvinde natten til søndag, kendte tilsyneladende ikke sit offer på forhånd.

Sådan lyder meldingen nu fra Nordjyllands Politi, som fortsat efterforsker drabssagen fra Hadsund på højtryk.

- Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Foreløbig har politiets efterforskning vist, at den 28-årige drabssigtede ankom til værtshuset Jagtstuen på Storegade i Hadsund natten til søndag klokken 00.16.

Her mødtes han med den nu dræbte kvinde i, hvad der formentlig har været et tilfældigt møde. Mindre end en time senere - klokken 01.08 - forlod de to personer værtshuset sammen, mens de gik hånd i hånd.

Forsøgt parteret

Nordjyllands Politis efterforskere er lige nu i færd med at fastslå detaljerne omkring manden og kvindens færden fra de forlader værtshuset - og indtil den første patrulje ankommer ude på gerningsstedet klokken 04.48.

- Derfor søger vi efter vidner, der måtte have set dem i løbet af aftenen og natten, siger Frank Olsen, der opfordrer til, at man straks ringer til politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Allerede i løbet af søndagen kom det frem, at Nordjyllands Politi ved fundet af den dræbte kvinde kunne konstatere, at liget havde skader, som kunne tyde på, at hun har været forsøgt parteret.

Frank Olsen kan dog stadig ikke sige noget om, hvad der har forårsaget den 40-årige kvindes død.

- Vi kender endnu ikke den præcise dødsårsag. Hvis det bliver muligt at finde frem til den, så vil den først fastslået, når retsmedicinsk institut har afsluttet obduktionen, siger han og tager forbehold for, at det ikke er sikkert, at den præcise dødsårsag vil blive meldt ud til offentligheden.

Massivt til stede

På samme måde har Nordjyllands Politi heller ikke umiddelbart nogen planer om at løfte sløret for den dræbte kvindes identitet.

- Lige nu har vi brug for noget tid til overhovedet at klarlægge hendes forhold og færden forud for drabet. Og for os tjener det på nuværende tidspunkt ikke noget formål at fortælle, hvem hun er. Hertil vejer hensynet til den dræbte og hendes familie altså højere, siger Frank Olsen.

Nordjyllands Politi forventer fortsat at være massivt til stede med efterforskere i Hadsund i de kommende dage. Særligt omkring gerningsstedet på Nørregade.

Hadsund-drab skete tilsyneladende efter tilfældigt møde: Forlod værtshus hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce