Knap hundrede frivillige ledte efter Pavia Hamann

Pavia Hamann er af grønlandsk afstamning, almindelig af bygning og har sort karseklippet hår. Han er sidst set iført lysegrå strikket trøje med lynlås, blå cowboybukser og gule vandrestøvler i ruskind. Privatfoto

Knap hundrede frivillige ledte efter Pavia Hamann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 47-årige Pavia Hamann har været forsvundet siden 10. februar. Politiet har forgæves forsøgt at finde ham, og søndag gav en stor flok frivillige en hånd med i eftersøgningen.

Randers/Djursland: Den frivillige forening Missing People var søndag på eftersøgning efter den 47-årige Pavia Hamann, der har været forsvundet siden søndag 10. februar.

Udover det faste, uddannede team, var hele 94 frivillige mødt op for at hjælpe med at lede.

- Det er jo virkelig imponerende flot, siger indsatsleder på Missing Peoples eftersøgning, Vivian Winther Eriksen.

Og selvom det desværre ikke lykkedes de fremmødte at finde Pavia Hamann, var eftersøgningen ifølge Vivian Winther Eriksen langt fra forgæves.

- Hovedmålet var selvfølgelig at finde den savnede, men vi fik udelukket en hel del større skovområder, som han kunne befinde sig i. Så nu må vi på udkig efter andre områder, vi kan lede i, fortæller hun.

Det er altså ikke slut med at lede efter Pavia Hamann for Missing People. Mandag vil Vivian Winther Eriksen således atter engang koordinere med Østjyllands Politi, om hvor den næste eftersøgning skal foregå.

- Når vi går ind i en sag, slipper vi ikke, før vedkommende er fundet. Eftersøgningen kan selvfølgelig sættes i bero, hvis politiet eller de pårørende ønsker det, men det har endnu ikke været tilfældet, fortæller Vivian Winter Eriksen.

De pårørende udtaler efter søndagens eftersøgning, at de har været super overvældede og meget taknemmelige for, at folk, der hverken kender dem eller den savnede, vil bruge en hel eftermiddag på at lede efter deres søn.

Har du oplysninger om, hvor Pavia Hamann eventuelt kan befinde sig, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Knap hundrede frivillige ledte efter Pavia Hamann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce